• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

03/01/2024

VOLEYBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

    Çivril Kaymakamlığı, Çivril Belediyesi, ilçe gençlik ve spor müdürlüğü ile  milli eğitim müdürlüğünün birlikte düzenlemiş olduğu voleybol turnuvası tamamlandı.

    Çivril’de sportif ve kültürel faaliyetler tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Çivril Kaymakamlığı, Çivril Belediyesi, ilçe gençlik ve spor müdürlüğü ile  milli eğitim müdürlüğünün birlikte düzenlemiş olduğu voleybol turnuvası sona erdi.

    Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla gerçekleştirilen turnuvaya 16 takım katıldı. Çivril Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçını Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut tribünden seyretti. Turnuvada üçüncülüğü emniyet ile itfaiye birimi paylaşırken turnuvanın şampiyonu İHL Nevişet Kameroğlu okulunu 3-1 yenen Çivril Belediyesi oldu. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural;  “Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla kaymakamlığımız, belediyemiz, ilçe gençlik ve spor müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ile birlikte voleybol turnuvası düzenledik. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Yaptığımız tüm çalışmaları çocuklarımız, gençlerimiz ve öğrencilerimiz için yapıyoruz. İlçemize 10 tane halı saha, 3 tane FİFA standartlarında futbol sahası kazandırdık. Yine kapalı spor salonunu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.  Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Hayatlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

    Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı ve İlçe Jandarma Komutanı Ali Çolak takdim etti.Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural turnuvalarda başarıdan başarıya koşan turnuvalara hazırlanan Yeşil Çivril Belediye Minder Güreşi sporcularını Çivrilli olan Avrupa Güreş Şampiyonu Süleyman Karadeniz ile ziyaret ederek, sporculara başarılar diledi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası