• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÖZKAN AVCI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

22/11/2023

ÖZKAN AVCI BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

    Ak Parti’li meclis üyesi Özkna Avcı, belediye başkanlığı için adaylığını açıkladı.

    Özkan Avcı geçtiğimiz Cuma günü Ak Parti İlçe Başkanlığına belediye başkan adaylığı için müracaat etti. Avcı’ya müracaatı sırasında Çivril’li vatandaşların yanı sıra  partinin meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarının başkanları ile yöneticilerinin hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı.

    Özkan Avcı yaptığı açıklamada; “2001 yılında kurulan ve aralıksız 22 yıldır tek başına iktidar olarak memleketin ve yüce Türk milletinin hizmetkârı olmuş bir partiden aday olmak onur ve guruların en büyüğü. 2014 yılında başlayan meclis üyeliğimi değerli Çivril’lilerin destekleri ile bugüne kadar yürüttüm. 10 yıldır meclis üyesi olarak yürüttüğüm bu ulvi görevi partimin yöneticileri, büyüklerim ve değerli Çivril halkı uygun görürse bundan sonra belediye başkanı olarak yürütmek istiyorum. Aday olmak bizim için bir makama talip olmak demek değil, benim başkan adayı olmamdaki en büyük hedef Çivril’e yeni bir bakış açısıyla yeni bir enerji ile hizmet etme hedefi. AK Parti gibi milletin bağrından çıkmış bir partinin mensubu olmak, onun bayrağı altında hangi görevde olursa olsun makamların en büyüğü. Mensubu olmaktan onur duyduğum partimden belediye başkanı olarak memleketime hizmet etmeye devam etmek istiyorum. Bu düşünce ve duygularla 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Çivril belediye başkan aday adayı olduğumu açıklamak istiyorum” dedi.

    Ardından parti binasına çıkıp müracatını yapan Avcı; “Dün de, bugün de, yarın da sevdamız Çivril. Türkiye yüzyılının ihtiyaçlarına uygun, temel belediye hizmetlerinin ötesinde; aktif, sosyal ve daha yaşanabilir bir şehir vizyonunu hayata geçirmek amacıyla AK Parti'mizden Çivril Belediye Başkan Aday Adaylığı müracatımı yapmış bulunmaktayım. Aday adaylığı başvuru sürecinde nezaketi ve ilgilerinden dolayı il başkanımız Yücel Güngör ve ilçe başkanımız Halil Ertuğrul’a, esnaf odası başkanıma, ziraat odası başkanıma, geçmiş dönem ilçe başkanlarıma, meclis üyesi kardeşlerime, muhtarlarıma, kadın kolları, gençlik kolları başkanlarıma, esnaf kardeşlerime, bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarıma, telefonla mesaj atarak kutlayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Sefer bizden, zafer Allah’tan. Kazanan Çivrilimiz olsun.”

    MAHALLE MUHTARI DESTEKLEDİ

    Ak parti Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Avcı’ya müracaatı sırasında vatandaşların, partililerin ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda mahalle muhtarı eşlik etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası