• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

10/11/2023

ÇİVRİL SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

    Çivril Belediye’nin girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla 250 seyirci  kapasiteli Çivril Kapalı Spor Salonu inşaatı başladı. Şehitler Mahallesi’ne yapılacak tesisin kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.

    Çivril’de spora yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Çivril Belediyesi’nin girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle yapılan Çivril Kapalı Spor Salonu inşaatı başladı. 1500 metre kare kapalı alanın olduğu Çivril Kapalı Spor Salonu’nda 600 metrekarelik alanda oyun sahası, 250 kişilik tribün, 2 antrenman salonu, bay ve bayan soyunma odaları yer alacak.

    Şehitler Mahallesi’nde Beycesultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin olduğu alanda inşaatına başlanan 250 seyirci kapasiteli spor salonu inşaat alanında incelemelerde bulunan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kapalı spor salonunun en kısa zamanda tamamlanacağını belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural; Çivril’imizde en büyük ihtiyaçlardan biri olan spor salonunu en kısa zamanda tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Çivril Kapalı Spor Salonu inşaatı bittiği zaman özellikle gençlerimiz daha iyi fiziki şartlarda spor yapabilecekler. Çivril’imiz spor şehri olma yolunda ilerliyor. Bizlerde göreve geldiğimiz günden itibaren 10 adet halı sahayı, FIFA standartlarında 3 adet futbol sahasını hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Şehitler Mahallemizde de Çivril’imize yakışır ve ihtiyaçlarımızı giderecek güzel bir tesis inşaatına başladık. Farklı branşlarda sportif faaliyetlere katılan gençlerimiz artık daha modern tesiste spor yapabilecekler. Çivril Kapalı Spor Salonu Çivril’imize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Çivril Kapalı Spor Salonu’nun kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulması hedefleniyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası