• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

MİMAR ÖZGÜN ŞAFAK KARAYAHŞİLER MAHALLESİNE ATATÜRK BÜSTÜ YAPTIRDI

04/11/2023

MİMAR ÖZGÜN ŞAFAK KARAYAHŞİLER MAHALLESİNE ATATÜRK BÜSTÜ YAPTIRDI

    Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril Şubesi, Karayahşiler Mahallesine Atatürk büstü yaptırdı.

    ADD Çivril Şubesi Cumhuriyet’in yüzüncü yılında Karayahşiler Mahallesine bir Atatürk büstü yaptırdı. Çivril’in en büyük mahallelerinden biri olan Karayahşiler Mahallesinde yapılan Atatürk büstü düzenlenen törenle açıldı.

    Atatürkçü Düşünce Derneği Çivril Şubesi Karahayşiler Mahallesinde bulunan ve zamanla solan Atatürk büstünü yenisi ile değiştirdi. ADD’nin öncülük ettiği büstün yapımını Mimar Özgün Şafak üstlendi. Yeni büst, Cumhuriyetin kuruluş günü olan 29 Ekim Pazar günü düzenlenen tören ile açıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törende önceki dönem belediye başkanlarından Hakkı Aslan, bir konuşma yaptı. Aslan konuşmasında Cumhuriyet ve Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilmez değerleri olduğunu söyledi.

    Yapılan konuşmaların ardından büst, Hakkı Aslan, ADD Çivril Şube Başkanı İsmail Kaplan, CHP ilçe başkanı Bedri Ataş, mahalle muhtarı Hasan Solmaz’ın kestiği kurdele ile açıldı.

    Tören hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Karayahşiler mahallesinde yapılan Atatürk büstünün açılışına CHP belediye meclis üyeleri Semih Dere ve Nuran Şafak, ADD Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi Kemal Aslan, Selvi Köksal ile mahalle sakinleri ve  ADD Çivril şubesi üyeleri de katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası