• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BAŞKANLIĞA ADAY DEĞİLİM

04/11/2023

BAŞKANLIĞA ADAY DEĞİLİM

    Çivril İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi sosyal medya üzerinden takipçilerine aday olmadığını açıkladı. Çörekçi yaptığı açıklamada önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday olmadığını yaptığı yazılı açıklama ile belirtirken, 36 yıllık görev süresi boyunca tayin atama gibi işler için hiç bir siyasiyi aracı yapmadığının altını çizdi. İşte Çivril İlçe Mütüsü Muhammed Çörekçi’nin açıklaması;

    “Aday değilim. Çivril’imizin güzel insanlarına bir açıklamada bulunmak istiyorum. Göreve başladığım günden bu tarafa bazı vatandaşlarımızın teveccüh göstererek önümüzdeki seçimlerde belediye başkanlığına aday olmamı arzulamaları, bazı kardeşlerimizin de merak edip sormalarına karşılık, defaatle aday değilim dememe rağmen bu soruların ardı arkası kesilmemesi neticesinde bizzat buradan da aday olmadığımı beyan etmek istedim. Şu an bulunduğum görevi severek yapıyorum. Yurt dışı ve yurt içinde nerede görev verildiyse halkla iç içe devlet terbiyesiyle görev yapmaya gayret gösterdim ve aynı minval üzere devam edeceğim. Doğup büyüdüğüm bu topraklarda da bu görevi nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun. Kur'an, sünnet ve ehli beyt çizgisinden, cennet vatanımıza hizmetten Rabbim ayırmasın. Fikri, düşüncesi farklı olsa da, Vatanımızı, al bayrağımızı seven her kardeşimize kapımız da, kalbimiz de açıktır.

    Not: Yurt dışı ve yurt içi toplam 36 yıllık  görev hayatımda atama, nakil vb. hiç bir siyasiden (Milletvekili, belediye başkanı, il, ilçe bşk. Vb.) asla talebim olmamıştır. Bu yüzden de kendimi borçlu hissetmiyorum hamdolsun. Doğup büyüdüğüm ilçemi ve güzel insanlarını seviyorum. Görevimi seviyorum ve devam ediyorum. Selam ve dua ile.”


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası