• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

AKPINAR MAHALLESİ İÇİN YOLA ÇIKTI

20/10/2023

AKPINAR MAHALLESİ İÇİN YOLA ÇIKTI

    Çivril’in en yeni mahallesi olan Akpınar Mahallesi’nde muhtar adayı olan genç iş adamı Murat Ün “Mahallem Çivril’in en güzel, en bakımlı mahallesi olmayı hak ediyor. Bunu başarmak için ekibimle birlikte yola çıktık” dedi.

    Hem evinin hem de işyerinin Akpınar mahallesinde olmasından dolayı mahallenin eksik ve ihtiyaçlarını iyi bildiğini belirten Murat Ün “Altı yıldır işyerim Akpınar mahallesinde evimde TOKİ’de. Günümün 24 saati Akpınar’da geçiyor. Mahallenin ne eksiği var neye ihtiyaç var çok iyi görüyor ve biliyorum. Bu eksikleri gidermek için Akpınar Mahallesinin Çivril’in en güzel ve bakımlı mahallesi olması için, Esnaflığın vermiş olduğu tecrübeyle gerek belediye gerekse resmi kurum ve kuruluşlarda iş ve işlemlerin nasıl ilerleyeceğini ve çözüme kavuşacağını biliyorum. Mahalle sakinlerinin de tavsiye ve öneri ile ekibimle birlikte Akpınar’a hizmet yoluna çıktık” dedi.

    Çalışmalarına mahallenin öncelikli ihtiyaç ve eksiklerini belirleyerek başladıklarını belirten Ün “mahallede şu anda acil yapılması gereken ihtiyaçları tespit ettik. Önümüzdeki günlerde daha detaylı çalışma yapacağız ve mahalle sakinlerinin taleplerine çözüm üreteceğiz” dedi.

                       Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası