• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BEN KENDİMLE YARIŞIYORUM

20/10/2023

BEN KENDİMLE YARIŞIYORUM

    Hamam Mahallesi muhtar adayı Ramazan Çörekçi’nin girişimleri ile Işık ailesi, merhum anneleri Cevriye Işık adına Hamam Mahallesindeki arsalarına oyuncak gurubu koyarak hizmete soktular.

    Oyuncak grubu mahalle halkının hizmetine girdikten sonra gazetemize bir açıklama yapan muhtar adayı Ramazan Çörekçi “Işık ailesinden Allah razı olsun. Park yapımında vesile olduğum için kendi adıma Işık ailesine teşekkür ederim.

    Hamam Mahallesine bir ilkokul yapılması içinde mücadelemi sürdürüyorum. Anlayacağınız ben kendimle yarışırım. Gerisi tevatür. Benin Hamam Mahallesine yapacağımı rakiplerim hayal bile edemezler.

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman ZOLAN Denizli’de ne varsa tüm ilçelerde’ de o olacak sözü benim içinde geçerlidir.

    Hamam Mahallesinde unutulmuş hizmetler, halkın gücüyle, söke söke alınacaktır.

    Çivril’ de sadece 30 Ağustos Ortaokulu ve Cumhuriyet İlkokulu devlet tarafından yapılmıştır. Gerisi Kadir KAMEROĞLU ve hayırseverler tarafından yapılmıştır.

    Hepsinden Allah razı olsun bu hayırseverlerin evlatları yok mu? Elbette var onlarda babalarının yolundan gideceklerdir. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

    Hamam Mahallesinde birde düğün solonu eksik inşallah Çivril Belediye Başkanı Niyazi VURAL’ da bu eksiği görürde en kısa zamanda yaparak mahalle halkına hizmete sunar” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası