• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

İLK MÜDAHALE ÇİVRİL BELEDİYESİ’NDEN

14/07/2023

İLK MÜDAHALE ÇİVRİL BELEDİYESİ’NDEN

    Trabzon Hayvan Koruma Derneği üyelerinin çalışması Çivril’de yavru kedinin hayatını kurtardı.

    Çivril’in Gümüşsu Kasabasında yavru bir kedinin tedaviye ihtiyacı olduğu bilgisini alan Trabzon Hayvan Koruma Derneği, Denizli Hayvan Dostları Derneği aracılığı ile yavru kediyi tedavi ettirdi.

    Edinilen bilgiye göre Gümüşsu Mahallesinde bir yavru kedinin rahatsız olduğu bilgisine ulaşan Trabzon Hayvan Koruma Derneği durumu Denizli Hayvan Dostları Derneğine iletti. Konuyla yakından ilgilenen Denizli Hayvan Dostları Derneği gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği Veterinerleri ile irtibata geçerek yavru kediyi bulunduğu yerden alınmasını sağladı. Gece, Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğine getirilen yavru kedi, ilk müdahale ve tedavisi yapıldıktan sonra Denizli Hayvan Hastanesine götürülerek, ameliyata alındı.

    İleri seviyede göz probleminin olduğu tespit edilen yavru kedinin, ameliyat sonrası sağlık durumunun düzeldiği belirtildi.  Kiraz ismi verilen yavru kedi tedavisinin devamı için Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğine geri getirildi.

    Yavru kedinin tedavi sürecini yakından takip eden Trabzon Hayvan Koruma Derneği ve Denizli Hayvan Dostları Derneği üyeleri, Çivril Belediyesi ve Sokak Hayvanları Kliniği Veterinerlerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiler.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası