• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE İLK AÇIKLAMA TAHSİN NAYİŞ’TEN GELDİ

14/07/2023

CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE İLK AÇIKLAMA TAHSİN NAYİŞ’TEN GELDİ

    Kurultay sürecinin başlamasının ardından  ilçe başkanı adaylığı için ilk resmi açıklamayı yapan isim çarşı esnaflarından emekli öğremen Tahsin Nayiş oldu.

    CHP ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen emekli öğretmen Tahsin Nayiş CHP Çivril ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensupları ve partililere seslenen Nayiş “Yerel seçimlerin kazanılmasının anahtarı, kurultayın sağlıklı ve olgunluk içinde geçmesidir” dedi.

    Ağustos ayı içinde yapılması planlanan kurultayda yönetime  talip olan Tahsin Nayiş ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Nayiş yaptığı açıklamada; “Partimizin olağan kurultay süreci başladığı için ilçe başkanlığına adayım. Kurultay sürecinin sağlıklı ve olgunluk içinde tamamlanması, yaklaşan yerel seçimlerin kazanılmasının anahtarlarından birisidir. Delege seçimi sürecinin verimli geçmesini dilerim. Dinamik bir ekip oluşturarak yeni ve ilçemiz özelinde partimize ivme kazandırmak arzusundayız. Yenilikçi, birleştirici ve katılımcı, bir çalışma içerisine gireceğiz. Öncelikle sizlerin destekleri ve bizim çabalarımızla Çivril belediye başkanlığını kazanmak en büyük hedefimiz ve bunu başaracağız. Ülkemiz, mevcut ucube sistemin ablukasında çok zor bir dönemden geçmektedir. Bir avuç yandaş kesim dışında, halkımız her geçen gün daha da fakirleştirilmekte, ezilmekte, borçlandırılmakta ve umutsuzlaştırılmaktadır. Ulusal kaynaklar, kutsal vatan toprakları talan edilmekte, yabancı, karanlık güçlere peşkeş çekilmektedir. Hukuksuzluk, yolsuzluk, liyakatsizlik, işsizlik hayat pahalılığının yanı sıra ve ülkemizin güvenlik sorunu hat safhadadır. Ulusumuzun ve vatanımızın geleceği tehdit altındadır.  Ülkemizi içinde bulunduğu bu halinden kurtarmanın yolu; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sarılmaktan geçer. Cumhuriyet Halk Partisi kendi ilkelerine sıkı sıkıya sarılarak, ilkelerinden taviz vermeden oylarını arttırmanın yollarını bulmalıdır. Devam eden kurultay sürecinin, partimize güç kazandırarak yenileşme sürecini tetikleyeceğine inanıyorum. Yenileşme sürecini bizler Çivril’den yeni ve dinamik bir ekiple başlatıyoruz. Biz kazanacağız, Çivril Belediye Başkanlığını kazanacağız, partimizi iktidara taşıyacağız. Her şey gönlünüzce olsun. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

    Tahsin Nayiş’in basın ve adaylık açıklamasına belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Konuşmasını tamamlayan CHP Çivril ilçe başkan adayı Tahsin Nayiş’i ilk tebrik eden mevcut ilçe başkanı Bedri Ataş oldu.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası