• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETTİ, İYİ PARTİ’YE KATILDI

30/03/2023

BAŞKANLIKTAN İSTİFA ETTİ, İYİ PARTİ’YE KATILDI

    Genel başkanın Cumhur ittifakına katılmasına tepki gösterdi, ilçe başkanlığından ve partisinden istifa etti.

    Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Oktay Öztürk, partisinin Cumhur ittifakına dahil olması sonrası genel başkan Fatih Erbakan’ın sözleri ile ilçe başkanlığı ve partiden istifa ederek İYİ Partiye katıldı.

    Çivril Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Oktay Öztürk, parti genel başkanı Fatih Erbakan’ın 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakı ile seçime girme ve cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilerek Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı almasının ardından görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından duyuran Öztürk, istifasının ardından İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile görüştü.

    Görüşmenin ardından İYİ Parti Denizli üyelerinden Muhammed Menteş ile bir araya gelen Oktay Öztürk, İYİ parti ilçe binasına giderek üyelik kaydını yaptı. Oktay Öztürk’ün parti üyelik kaydını İYİ Parti İlçe Başkanı Koray Eren yaptıktan sonra İYİ parti rozetini taktı.

    Yaşanan son siyasi gelişmeler sonrası AK Parti üyesi Kamil Hopa’da partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı. Kamil Hopa’nın rozetini İYİ Partiye katılan eski ilçe başkanı Oktay Öztürk taktı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası