• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.201632.3307
Euro34.675034.8139

ÇİVRİL’Lİ 7 İSİM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

30/03/2023

ÇİVRİL’Lİ 7 İSİM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

AK PARTİ, İYİ PARTİ VE MHP’DE ÇİVRİL’Lİ ADAY VAR CHP’DE YOK

    14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşmesi planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilli seçimine sayılı günler kaldı. Siyasi partiler milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Yapılan tanıtım programlarının ardından aday adayları sahaya inerek vekil olabilmek için çalışmalara başladı. Kimisi genel merkezin yolunu tutarken kimisi de partililerle ve seçmenlerle buluştu.

    Aday adaylığı için müraacatlar son buldu Ak Parti, İyi Parti ve MHP aday adaylarının içinde Çivrilli 7 isim var. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise Çivrilli milletvekili aday adayı yok.



    İyi Parti’den hali hazırda milletvekili olan Çivrilli Yasin Öztürk 28. dönem milletvekilliği için yeniden aday oldu. Bunun yanı sıra İyi Parti’den eski il başkanı Çivrilli Hasan Akgün, Çivrilli Nazlı Yaşatürk, Ak Parti’de yine hali hazırda milletvekili olan Çivrilli Cahit Özkan, Çivrilli Veteriner Ahmet Kocakaplan, Çivril Özdemirci Mahallesinden  Göksel Aydın aday adaylığı için müraacat ederken MHP’de ise Çivrilli Yusuf Garip 28. dönem milletvekili olabilmek için kolları sıvadı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası