• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI

23/03/2023

ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI

    Çanakkale Zaferinin 108’inci yıldönümü düzenlenen tören ve programlarla kutlandı.

    Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nde Çivril'de anma programı düzenlendi.

    Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla Çivril'de anma programı Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında ise anıt önündeki tören sona erdi.

    Çanakkale Zaferinin yıl dönümü anma ve kutlama programı Şehitler Mezarlığında düzenlenen programla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Şehitler mezarlığındaki tören yapılan dua ile sona erdi.

    Anma ve kutlama töreni Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen program ve Çivril Belediyesinin şehit aileleri ve gazileri onuruna verdiği yemek ile sona erdi. Düzenlenen anma ve kutlama programlarına kaymakam Hasan Akbulut, belediye başkanı Niyazi Vural, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Muharip Gaziler Derneği başkanı Hasan genç ve üyeler, siyasi parti ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası