• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436

ÇİVRİL’DE EBRU SERGİSİ AÇILDI

08/02/2023

ÇİVRİL’DE EBRU SERGİSİ AÇILDI

    Tren yolunda bulunan Çivril Belediyesi Toplantı ve Sergi Salonunda açılan sergi Çivril’de ilk olma özelliği taşıyor.

    Çivril Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi (BİLSEM) müdürü Hüseyin Serdar İlhan tarafından ebru sanatıyla yapılan eserler görücüye çıktı. Çivril Belediyesi Sergi Salonunda açılan sergi, 6 Şubat pazartesi güne kadar sanatseverleri ağırladı.

    Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut ve belediye başkanı Niyazi Vural tarafından açılan sergide sanatçı Hüseyin Serdar İlhan tarafından yapılan yaklaşık 50 eser sergilendi. Serginin açılışında konuşan belediye başkanı Niyazi Vural belediye olarak sanat ve sanatçılara destek olmaya devam ettiklerini belirterek “Çivril’de ilk defa ebru sergisi açılmasından mutluluk duyuyoruz. Çivril Belediyesi olarak bu tür sanat çalışmaları ve sergilerine desteğimiz devam edecek. Değerli sanatçımız öğretmenimiz Hasan Hüseyin serdar hocama eserlerinden ve gayretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

    Konuşmaların ardından açılan sergide sanatçı Hüseyin Serdar İlhan  eserleri hakkında katılımcı ve protokole bilgi verdi.

    Serginin açılış törenine protokol üyeleri ile birlikte mahalle muhtarları, daire müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.            Haber: Naciye ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası