• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

“GENÇLİK MERKEZİ” GENÇLERİN İLGİ ODAĞI

04/01/2023

“GENÇLİK MERKEZİ” GENÇLERİN İLGİ ODAĞI

    Çivril Gençlik Merkezi gençlerin ilgilendikleri alanın özelliklerine göre kendilerini ifade edebilecekleri her türlü talebe cevap veriliyor.

    Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 2018 yılında hizmete giren Çivril Gençlik Merkezi son dönemde yapılan yenileme ve modernizasyon çalışmaları ile gençlerin ilgi odağı bir yer haline geldi.

    Her yaştan gencin serbest zamanlarını verimli değerlendirmesi için sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetler için alanında uzman 15 eğitmen ve antrenör merkezde görev alıyor. Atölye çalışmaları ile teorik ve bilişsel gelişimlerini gerçekleştiren gençlerin, ayrıca bu çalışmalarını çevreyle ve toplumla paylaşmasını sağlamalarına fırsat sunuluyor. Merkezin istatistikleri incelendiğinde sadece Aralık ayında 4 bin 586 gencin gençlik merkezi hizmet binasına gelerek faaliyetlerden yararlandığı açıklandı.

    Gençlik merkezinde gençlerin sosyal, kültürel ve sanat çalışmaları için atölye odaları bulunuyor. Gençlere rehberlik ve danışmanlık hizmetinden çeşitli aktivitelere, tarihi ve kültürel gezilere, kamplar, spor ve gençlik faaliyetleri ile gönüllülük çalışmalarında hizmet veriliyor. İç dekorasyonda yeniliğe giden Çivril Gençlik Merkezi binasında, spor salonundan, müzik odalarına, atölyelerden toplantı salonuna kadar yeniden düzenleme yapılan modern alanlar oluşturuldu.

    Çivril Gençlik Merkezi bünyesinde  resim, dini İlimler, müzik, has oda, plastik sanatlar, toplantı ve konferans salonu, bilgisayar ve teknoloji, kişisel gelişim, dil eğitimleri, sosyal bilimler, kütüphane ve okuma salonu, sağlıklı yaşam ve spor ve cimnastik salonu ile çeşitli atölyeler bulunmakta.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası