• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL AK PARTİ’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

28/12/2022

ÇİVRİL AK PARTİ’DEN MAHALLE ZİYARETLERİ

    AK Parti Çivril ilçe teşkilatı Çivril’in mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor.

    AK Parti Çivril ilçe teşkilatı, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ilçe başkanı Halil Ertuğrul ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte Çıtak ve Gürpınar mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

    Çıtak ve Gürpınar mahallerini ziyaret eden vekil Özkan ve AK Parti Çivril İlçe teşkilatı, 2023 Türkiye yüzyılı hakkında mahalle sakinleri ile istişare etiller. Mahalle ziyaretleri esnasında konuşan vekil Özkan, AK Parti olarak son 20 yılda ülkemizi terörden darbeye, sokak olaylarından çeşitli vesayet girişimlerine kadar pek çok krizden nasıl kurtardıysak, tüm dünyayı sarsan küresel buhrandan da biz çıkartacağız vurgusu yaptı.

    “2023 TÜRKİYE YÜZYILI MOTTOSUYLA ÇALINMADIK KAPI,

ALINMADIK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ”

    AK Parti millettin gönlüne dokunmaya devam ediyor diyen AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “İlçe teşkilatımızla 77 mahallemizdeki vatandaşlarımızı gün gün ziyaret edeceğiz. Bizler vatanına, bayrağına ve milletine aşık birer dava insanı olarak 2023 Türkiye yüzyılı mottosuyla çalınmadık kapı, alınmadık gönül bırakmayacağız. Vekilimiz Cahit Özkan ile birlikte Çıtak ve Gürpınar mahalle halkımızla bir araya geldik. İlk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz ”diye konuştu.

     “2023, TÜRKİYE'NİN YENİDEN ŞAHLANIŞININ SEMBOLÜDÜR”

    Vekil Özkan,2023 yılında yapılacak ve yapımı tamamlanan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek, 2023, Türkiye'nin ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür. Bugün, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolundaki en önemli durağımız 2023'ün eşiğindeyiz vurgusu yaptı.

    Gittikleri her mahallede vekil Özkan, Halil Ertuğrul ve ilçe teşkilatı teveccühlerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası