• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

YERLİ VE MİLLİ GOCA BUĞDAY TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞTU

15/12/2022

YERLİ VE MİLLİ GOCA BUĞDAY TOHUMLARI TOPRAKLA BULUŞTU

    Direksiyona geçen başkan Vural, ata tohumlarını toprakla buluşturdu.

     Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, traktörün direksiyonuna geçerek, yerli tohum ’Goca buğdayı’ belediyeye ait tarlalarda toprakla buluşturdu.

     Denizli'de belediyecilik hizmetlerindeki radikal fikirleri ile adından söz ettiren Çivril Belediyesi, tarımsal üretime büyük katkı sağlayacağı ifade edilen projelerini sürüyor.

    Çivril Belediyesi, tarıma yönelik yaptığı çalışmalar çerçevesinde ilçenin Ömerli ve Şenköy mahallelerindeki belediyeye ait tarlalarda, yerli tohum 'Goca buğdayın' ekimini gerçekleştirdi. Traktörün direksiyonuna geçen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, ata tohumu olan buğdayları 81 dekarlık tarlada toprakla buluşturdu.

    "Çivril için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz”

    Belediyeye ait arazilere ekilen ata tohumlarının bol ve bereketli olmasını temenni eden başkan Niyazi Vural, “Çivril için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Belediyemize ait olan tarlada buğday ekimimizi gerçekleştiriyoruz. Rabbim ektiğimiz ürünleri bereketli bir şekilde bize geri vermeyi nasip eylesin. Şu anda çiftçilerimiz tarlalarına ekim işlemlerini gerçekleştiriyor. Yağışlar biraz geciktiği için bu işlemler biraz ertelendi. İnşallah Mevlam bol yağışlarla bereketli ürünler verir. Şimdiden tüm çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.        Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası