• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ ANKARA’DA

15/12/2022

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ ANKARA’DA

    Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Semih Dere ve meclis üyesi Nuri Özen parti genel merkezi ve meclis ziyareti gerçekleştirdi.

    Çivrilli Siyasetçilerden Meclis Çıkartması.

    Denizli Milletvekilleri ile görüşen CHP heyeti, vekiller ve parti yöneticileri ile ülke siyaseti hakkında değerlendirmelerde bulundu.

    Çivril Cumhuriyet Halk Partisi Belediye meclis üyeleri Semih Dere ve Nuri Özen hafta içinde CHP genel merkezinde parti yöneticileri bir araya geldi. 2023 seçimleri öncesi parti genel merkezinde parti yöneticileri bir araya gelen Dere ve Özen meclis ziyareti de yaparak Denizli Milletvekilleri Yasin Öztürk ve Gülizar Karaca ile de bir araya geldiler.

    Ankara gezisi hakkında gazetemize bilgi veren CHP grup başkan vekili Semih Dere yerel yönetimde yer alan siyasetçilerin, vekiller ve meclis ile sürekli irtibat halinde olması gerektiğini ve genel merkez siyaseti hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini belirterek “Genel siyasete yön veren yerel siyasettir. Yerelde siyaset yapan ve yönetim noktasında temsil noktasında olan siyasetçiler Ankara’ya sık sık gitmeli ve genel merkezin gündemini yakından takip etmeli. Aynı şekilde Ankara’ya gönderdiği vekilleri ile de irtibatlı olmalı ki bölgesi ile ilgili yatırım ve projeleri yakından takip edebilsin. Bizde bu bağlamda meclis üyesi arkadaşım Nuri Özen’le birlikte CHP genel merkezi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti yaptık. İki günlük verimli bir çalışma gezisi oldu. Denizli milletvekillerimizden bölgemiz hakkındaki çalışma ve projeler hakkında bilgi alma şansına sahip olduk. Daha sonra parti genel merkezini ziyaret ederek genel başkan yardımcılarımızla fikir alışverişlerinde bulunduk” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası