• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

GÜLÜMSE BEBEK SPA MERKEZİ AÇILDI

08/12/2022

GÜLÜMSE BEBEK SPA MERKEZİ AÇILDI

    Çivril’in ilk ve tek bebek SPA masaj merkezi hizmete girdi.

    2 yaşına kadar olan bebekler için yüzme, masaj ve jakuzi hizmetleri verecek Gülümse Baby SPA merkezi açıldı. Bilişim sistemleri uzmanı olmasına rağmen uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Gamze Atmaca açtığı bebek SPA merkezi ile bir ilke imza attı.

    Kemal Özen iş merkezinde faaliyete geçen merkezin açılış kurdelesini belediye başkanı Niyazi Vural ve işletmeci Gamze Atmaca birlikte kesti. Açılışa belediye başkan yardımcısı Latif Selçuk, AK Parti ilçe yönetimi, Ömer Köseoğlu gibi siyasilerin yanı sıra çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

    Bebek SPA merkezinin açılışında konuşan belediye başkanı Niyazi Vural açılan yeni işyerinin Çivril ve Atmaca ailesine hayırlı olmasını dileyerek işletmeci Gamze Atmaca’yı tebrik etti.

    Mutlu bebekler mutlu anneler sloganı ile Çivril’de farklı bir proje başlattıklarını belirten işletmeci Gamze Atmaca mutlu anne ve bebekler için eksikliğini gördükleri bir alanda girişim yaptıklarını belirterek “ ‘Gülümse’ projesi ile bugüne kadar kadın ve eğitim alanlarında faaliyetlerimiz oldu. Bebek SPA merkezimiz ile de flooting, bebek masajı, bebek fotoğraf çekimi, yaş kutlaması, 40 uçtu gibi hizmetlerle anne ve bebekleri gülümsetmeyi arzuluyoruz” dedi.

    Açılan merkezde bebekler için jakuzi, havuz, masaj ve özel fotoğraf çekim alanı bulunuyor.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası