• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BELEDİYE HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİ İLE SPOR SAHASI VE KÜTÜPHANE YAPILDI

01/12/2022

BELEDİYE HAYIRSEVER İŞBİRLİĞİ İLE SPOR SAHASI VE KÜTÜPHANE YAPILDI

    Çivril Işıklı İlkokulunda hayırseverler ve belediye tarafından okula kazandırılan eserler kullanıma açıldı.

    Çivrilli hayırseverler ve belediye tarafından Işıklı İlkokuluna yapılan Atatürk büstü, akıl ve zekâ sınıfı, futbol ve voleybol sahası ile kütüphane düzenlenen törenle öğrencilerin kullanımına açıldı. Törene kaymakam Hasan Akbulut, belediye başkanı Niyazi Vural, ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Keskin, hayırseverler ile veli ve öğrenciler katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası öğrencilerin sergilediği halk oyunları gösterisinin ardından, okula akıl ve zeka sınıfı, kütüphane ve Atatürk büstü yapımına destek olan hayırseverlere kaymakam Hasan Akbulut ve belediye başkanı Niyazi Vural tarafından plaket verildi.

    Törende konuşan belediye başkanı Niyazi Vural okula kazandırdıkları sınıf ve materyaller için hayırseverlere teşekkür ederek kazandırılan bölüm ve eserlerin hayırlı olmasını diledi.

    Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile sınıf, kütüphane ve spor sahaları kullanıma açıldı. Akıl ve zeka sınıfı ve kütüphane ile ilgili okul müdürü tarafından protokole yapılan bilgilendirme sonrası tören sona erdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası