• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

SON DAKİKADA 2 PUANI BIRAKTIK

10/11/2022

SON DAKİKADA 2 PUANI BIRAKTIK

    Ligin dördüncü haftasında Buldan Belediye Sporu ağırlayan Yeşil Çivril Belediye Spor 90+2 de yediği gol ile iki puanı sahada bıraktı. Tribünleri dolduran yeşil beyazlı taraftarlar 90 dakika boyunca takımlarını destekledi.

    Süper Amatör lig beyaz grupta mücadele eden lider Yeşil Çivril Belediye Spor dördüncü hafta karşılaşmasında Buldan Belediye Spor ile karşılaştı. İlk yarısı ortada geçen ve rakiplerin birbirine üstünlük kuramadığı maçın ilk golü İsmet’in ayağından 47. dakikada geldi.

    Golle 1 – 0 öne geçen Yeşil Çivril Belediye Spor ataklarını arttırdığı sırada 70. dakikada kalesinde golü gördü. Beraberlik golünden sonra ataklarını arttıran Yeşil Çivril Belediye Sporda İsmet 86. dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

    Golden sonra sahasına çekilen Yeşil Çivril Belediye Spor gelişen Buldan Belediye Spor atağını uzaklaştırmayınca 90 + 2 de kalesinde ikinci golü görünce sahada 2 puan bıraktı.

    Alınan beraberlik ile Yeşil Çivril Belediye Spor puanını 10’a çıkartarak liderliğini sürdürdü.                Haber: Naciye ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası