• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MAAŞ ZAMMI GÜNDEMDEN DÜŞTÜ ARSA SATIŞI DÜZENLENDİ

12/10/2022

MAAŞ ZAMMI GÜNDEMDEN DÜŞTÜ ARSA SATIŞI DÜZENLENDİ

    Çivril Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı tamamlandı.

    Ekim ayı meclis toplantısı ikinci birleşimle tamamlandı. 2 oturum halinde tamamlanan meclis toplantısında satışa çıkarılan 130 parça taşınmazdan bazılarının satışına onay çıkmadı.

Başkan Yardımcılarına Zam Yok

    2023 yılı performans programı ve 2023 mali yılı bütçe kararnamesi maddelerinin sert tartışmalara neden olan Çivril Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısı tamamlandı. Zeynep Merve Kutlu, Özkan Avcı ve Turgay Bilgin’in katılmadığı meclis toplantısında başkan yardımcılarının maaş zam yapılması maddesi, oy birliği ile gündemden düşürüldü.

    Tohum Dağıtılmayacak Belediye Ekim Yapacak

    Ekim ayı meclis toplantısında geçen yıl ekimi yapılan ‘Goca Buğday’ tohumlarının bu yıl belediye tarafından ekilmesi ve çoğaltılması kararı alınırken muhtelif mahallelerde satışa çıkarılan 130 parça taşınmazdan da 32 adedinin satılmaması kararı çıktı.

    Arsa Satışı Düzenlendi

    Plan bütçe ve imar komisyonu tarafından görüşülen satış maddesi, komisyon üyelerinin sadece Kamu yararı olacak ve küçük miktardaki arsaların satılması ortak kararı ile mecliste kabul edildi. Buna göre satılması planlanan 130 parça arsanın 32 tanesi satış listesinden çıkartılırken 98 parça arsa ve taşınmazın satılması için başkan Niyazi Vural’a yetki verildi.

    Satış kararı ile ilgili gündem maddesi hakkında konuşan CHP grup başkan vekili Semih Dere komisyonlarda yapılan görüşmelerde kamu ve vatandaş yararı gözetildiğini belirterek “Vatandaşların problemlerini çözecek yerlerin satışına onay verdik. Belediyenin elindeki taşınmazlardan para ve gelir elde etmesi için yapılacak satışlara karşıyız” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası