• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ESNAFIN BAŞKANI ZEKİ KARAHAN ELMA FESTİVALİNİ DEĞERLENDİRDİ

10/09/2022

ESNAFIN BAŞKANI ZEKİ KARAHAN ELMA FESTİVALİNİ DEĞERLENDİRDİ

    Bu yıl 24’üncüsü yapılan Elma Tarım ve Kültür Festivali Çivril esnafının yüzünü güldürdü.

    Uluslararası 24.Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali yoğun ilgi görürken, esnafın da yüzünü güldürdü. Cumhuriyet Meydanında yapılan açılışın ardından, stant açılışları yapılırken, 4 gün boyunca halk oyunları, yarışmalar, panel, cirit oyunları ve konserler düzenlendi.

    27 – 30 Ağustos tarihleri arasında dört gün süren Çivril Uluslararası Elma  Tarım ve Kültür Festivali binlerce konuğu ağırlarken festivale katılan üreticiler, halk ve özellikle ilçe esnafı festivalin çok başarılı biçimde gerçekleştiğini belirterek, festivalde emeği geçenlere teşekkür etti.

    Esnaf İçin Çok İyi Oldu.

    Festival sonrası açıklama yapan Çivril Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan; Elma festivali boyunca Çivril’de yaşanan hareketliliğe dikkat çekerek “Dört gün boyunca ilçemize gelen binlerce misafir, esnafımızdan yaptığı alışveriş ile ilçemize ekonomik katkı sağladı. Salgın dolayısıyla birkaç yıldır zor günler yaşayan esnafımız hem dükkanında hem de festival alanında açtığı standlardaki alışverişler ile rahat bir nefes alarak içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan bir nebze de olsa kurtuldu”  dedi.

    Festival Hem İyi Bir Reklam Oldu

Hem De Para Kazandırdı

    Bu yıl düzenlenen festivalin davet edilen sanatçıların popülerliği nedeniyle daha kalabalık ve hareketli geçtiğini belirten Çivril Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan “Son yılların en kalabalık festivalini yaşadık. Özellikle ikinci gün Isparta, Uşak, Denizli, Ankara ve ülkenin birçok yerinden on binlerce kişi Çivril’e geldi. Gün boyu gezdi alışveriş yaptı. Akşamki konsere kadar Çivril’i tanıma fırsatı buldu. Çivril’e festival için dışarıdan gelen yabancıların çarşıyı görmesi, Çivril’i tanıması bakımından olumlu oldu. Esnaflar olarak mutlu bir festival geçirdik” dedi.

    Oda Olarak Festivale ve

Katılımcılara Desteğimiz Sürecek

    Çivril Esnaf Odası’nın elma tarım ve kültür festivalinin yapılması için her türlüğü desteği verdiğini belirten başkan Karahan “Çivril’in tanıtımı, ürünlerinin pazarlanması ve esnafımız için her zaman çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Çivril Esnaf Odası olarak festivalin yapılmasında üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalıştık, bundan sonra da yapacağız. Festivalde dereceye giren yarışmacılarımıza, sporcularımıza ve katılımcılara, esnaf odası olarak verdiğimiz destek sürecek” şeklinde konuştu.                     Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası