• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

ÇiVRiL’DE ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

31/08/2022

ÇiVRiL’DE ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

    30 Ağustos Zafer Bayramı ve Çivril’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Çivril’de düzenlenen farklı etkinlikler kutlandı.

    Sabah 09.30’da kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşu ile devam etti. Kutlama töreni, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Çivril Garnizon Komutanı Jandarma Teğmen Musa Çırak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural konuşmasında; “Büyük zaferimizin 100. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere vatanı uğruna canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız ve Çivril'imizin kurtuluşu kutlu olsun” dedi.

    Cumhuriyet Meydanındaki kutlama töreni, öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından belediye halk oyunları ekibinin sahnelediği halk oyunları gösterisi ile son buldu. Kutlamalar, Cabar Milli Mücadele Şehitliğinde şehitler için Kur’anı Kerim okunmasının ardından sona erdi.

    Kutlamalara Kaymakam Turan Soğukoluk, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Musa Çırak, Cumhuriyet Savcısı Ziya Can Arıca, PAÜ Çivril Atasay Kamer MYO Müdür Yardımcısı Sami Eşmen, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri ile daire amirleri ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

        Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası