• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI YAPTI

31/08/2022

YENİ YÖNETİM İLK TOPLANTISINI YAPTI

İYİ Parti İlçe yönetimi ilk toplantısını yaptı.

    Elvan Çakmakcı’nın ilçe başkanlığı görevini bırakmasının ardından yeni yönetim oluşturan İYİ Parti İlçe teşkilatı ilk toplantısını yaptı. Toplantıya yeni yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri ve eski ilçe başkanları da katıldı.

    Gökhan Özen başkanlığında yeni bir yönetim kurulu oluşturan İYİ Parti Çivril ilçe teşkilatı ilk toplantısını parti binasında yaptı. Yönetim kurulu üyelerinin Çivril ile ilgili sorun ve çözüm önerilerini dile getirdiği toplantıda vatandaşlardan gelen sulama ve mahsul fiyatları ile ilgili taleplerde gündeme getirildi.

    Yönetim kurulu toplantısı sonrası bilgilendirme yapan ilçe başkanı Gökhan Özen oluşturulan yeni yönetim kurulu ile düzenli olarak haftalık toplantılarını yapacaklarını belirterek “Yönetim kurulu toplantılarımızı her hafta düzenli olarak yapacağız. Bununla birlikte mahallelerde ve parti binamızda vatandaşlarla bir araya gelerek istişare toplantılarımız da olacak. Genel başkanımız Meral Akşener liderliğinde daha güzel, yaşanabilir ve güçlü bir Türkiye için çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.              HABER: NACİYE ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası