• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406

FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BAŞKAN VURAL DENİZLİ BASININI DAVET ETTİ

26/08/2022

FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI BAŞKAN VURAL DENİZLİ BASININI DAVET ETTİ

    Çivril Belediyesi Denizli’nin en büyük ve kapsamlı festivaline hazırlanıyor. 4 gün sürecek festivalde konserlerin yanı sıra sempozyum ve farklı yarışmalar ile etkinlikler düzenlenecek.

    Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Çivril Ziraat Odası, Çivril Esnaf Odası, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Kültür Bakanlığı destekleri ile gerçekleştirilecek olan Çivril 24’üncü Elma Tarım ve Kültür Festivalinde 7 sanatçı ve grup sahne alacak. Festival Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek.

    Festival tanıtım çalışmaları kapsamında 23 Ağustos 2022 Salı günü Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan ve Çivril Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özkul, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya katılan çok sayıda bası mensubunun sorularını cevaplayan Vural, yapılacak festival ile ilgili bilgi verdi.

    Festivalin Çivril ve Çivril’de yetişen tarım ürünlerinin tanıtılmasında önemli bir paya sahip olduğunun altını çizen Başkan Vural “Festival bu yıl daha kapsamlı ve daha çok katılımcı ile gerçekleştirilecek. İlçemizin ve ürünlerimizi tanıtmanın en etkili yollarından biri olan elma tarım ve kültür festivalimizi bu yıl daha fazla katılımcı ve içerik ile yapmayı hedefliyoruz. 4 gün sürecek olan ve birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı festivalimiz Denizli’nin en büyük festivali olma özelliğini bu yıl da devam ettirecek. Düzenleyeceğimiz konserler ile kültürel faaliyetlerin yanı sıra yapılacak sempozyumlar ile ilçemiz tarihi ve tanıtımı konusunda yeni fikirler ve bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak. Dört gün boyunca yapılacak yarışma ve etkinliklerle üreticilerimiz teşvik edilerek Çivril’e has tarım ürünlerinin tanıtımı ve pazarlaması yapılacaktır” denildi.

    Çivril Elma Tarım ve Kültür Festivali 27 - 30 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. Festival bu yıl Çivril’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü etkinleri kapsamında 4 gün sürecek” dedi.  Haber: Naciye ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası