• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NİLGÜN ÖK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

19/08/2022

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NİLGÜN ÖK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

    AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök Çivril’e geldi.

    Çivril ziyaretine Çivril Belediyesi ziyareti ile başlayan Nilgün Ök, esnaf ziyareti yaptıktan sonra Gıda Tarım İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.

    AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök inceleme ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Çivril’e geldi. Nilgün Ök’ü Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural karşıladı. Makamında Nilgün Ök’ü ağırlayan başkan Niyazi Vural Çivril’de yapılan hizmetler, çalışmalar ve Çivril ile ilgili bilgiler verdi. Belediye binasında bir süre dinlenen ve bilgi alan Nilgün Ök, daha sonra esnaflarla bir araya geldi. AK Parti meclis üyesi Ahmet Akkoyun’a da taziye ziyaretinde bulunan Nilgün Ök, partinin önceki dönem yönetiminde yer alan isimleri ile de bir araya geldi. Nilgün Ök Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek bir süre oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

    Nilgün Ök, programın son kısmında beraberindekiler ile birlikte Beydilli Mahallesinde düzenlenen yavru balık bırakma programına katıldı. Burada göle balık yavrusu bırakan Ök, daha sonra TOKİ tarafından Işıklı mahallesinde yapılan millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra Çivril’den ayrıldı.  

    Nilgün Ök’e Çivril ziyaretinde AK Parti İlçe yönetimi ve kadın kolları üyeleri de eşlik etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası