• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407

MHP İLÇE TEŞKİLATI İLK TOPLANTISINI YAPTI

01/08/2022

MHP İLÇE TEŞKİLATI İLK TOPLANTISINI YAPTI

MHP İl Başkanı Yusuf Garip Çivril İlçe Teşkilatını ziyaret etti.
Milliyetçi Haraket Partisi Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, İlçe başkanlığı görevine atanan Lütfi Karaman ve ilçe yönetimini ziyaret etti. Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Özgür Solak ve KAMUSEN Denizli İl Başkanı Emre Erdoğan’ın da katıldığı ziyaretteb il başkanı Garip, yeni İlçe başkanı Lütfi Karaman’a yetki belgesini teslim etti.
MHP Çivril İlçe Başkanı Lütfi Karaman ve yönetimi yetki belgesini il başkanı Yusuf Garip ’in elinden aldı. Lütfi Karaman İlçe binasında düzenlenen törenle resmi olarak yeni görevine başlamış oldu. Çok sayıda partili ile ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende konuşan Yusuf Garip, yeni atanan ilçe başkanı ve yönetimine başarılar diledi. Konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin geleceği ve bekasında önemli bir misyona sahip olduğunun altını çizen başkan Yusuf Garip “ Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde, güçlü Türkiye’nin inşası ve geleceğinin yapılanmasında bizlerde var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kendilerine verilen bu kutlu göreve başlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük ve güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Törende kısa bir konuşma yapan MHP İlçe başkanı Lütfi Karaman’da aldıkları görevin sorumluluğuna dikkat çekerek “Milliyetçi Hareket Partisinde hizmet etmek, görev almak onurdur. Bugüne kadar bu kutlu görevi yapan tüm arkadaşlarımızla birlikte MHP’yi daha iyi noktalara getirmek için birlikte çalışacağız. Yeni görevimiz hepimize hayırlı olsun. Tek gayemiz Büyük Türk Milletinin bekasını yaşatmak, gönül coğrafyasında birlik ve beraberliği sağlamak olacaktır” dedi.
İl başkanı Yusuf Garip ‘in elinden yetki belgesini alan ilçe başkanı Lütfi Karaman yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası