• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MECLİS KARARINA GEREK YOK

09/06/2022

MECLİS KARARINA GEREK YOK

Çivril Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı.
7 Üyenin mazeretleri sebebiyle katılmadığı toplantıda 6 gündem maddesi görüşülmek üzere komisyonlara gönderildi.
CHP tarafından verilen önerge ise oy çokluğu ile reddedildi.
Çivril Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşim 1. Oturumu tamamlandı. Toplantıya gündem maddelerinden çok CHP’li meclis üyesi Semih Dere damga vurdu. Meclis Başkanı Niyazi Vural kendisine yöneltilen soruları cevaplarken Semih Dere’ye “Ciddiyetsiz” dedi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce gündem dışı konuşan ve yolları süpürmek için araç alınması için önerge veren CHP’li Semih Dere’ye cevap veren Niyazi Vural belediye bünyesinde kullanılacak araçları almak için meclis kararı almaya gerek olmadığını hatırlatarak “Hizmetlerde kullanılmak için alınacak araçlara meclis kararı gerekmiyor. Üst yapıya 4 adet pikap aldık bunlar meclis kararıyla alınmadı. Sokakları süpürmek için de alınacak makineyi almak için meclis kararı almaya gerek yok. İhtiyaç görülmesi halinde tekrar alım yapabiliriz” dedi.
Konuşmaların ardından başkan Niyazi Vural CHP’nin verdiği önergenin meclis gündemine alınmasını oyladı, oylamada verilen önerge oy çokluğu ile reddedilirken önerge sahibi Semih Dere Niyazi Vural’ı Cumhur İttifakı meclis üyelerinin kararını etkilemekle itham etti. Semih Dere’nin ithamı karşısında söz alan Ak Parti Meclis Üyesi Şemsettin Kıvrak “Kimse bizim düşünce ve kararımıza ipotek koyamaz. Biz aldığımız kararları ve verdiğimiz oyları kendi fikir ve düşüncelerimiz ile veriyoruz” dedi. Oylamadan sonra meclisi bilgilendiren Niyazi Vural çalışanları hakkında bilgi verirken CHP’li Semih Dere’ye “Attığınız kahkaha ciddiyetsizliğinizin göstergesi Semih Bey” diyerek tepki gösterdi. Niyazi Vural’ın voleybol sahası ve halı saha yapılması hakkında meclis üyelerine yaptığı bilgilendirme konuşması sırasında Semih Dere’nin yüksek sesle gülmesi ve kahkahası kayıtlara geçti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası