• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MİNİKLER DÜZENLEDİKLERİ KERMESLE 105 KİLO MAMA ALDI

01/06/2022

MİNİKLER DÜZENLEDİKLERİ KERMESLE 105 KİLO MAMA ALDI

Ortaokul öğrenciler sokak hayvanları için kermes düzenledi.
Çivril Nevişet Kameroğlu Ortaokulu öğrencileri düzenledikleri kermesten kazandıkları para ile mama aldı. Öğrenciler, aldıkları mamaların bir kısmını parklara bırakırken kalan kısmını da sokak hayvanları barınağına teslim etti. 7 – E sınıfının başlattığı kampanyaya tüm okul destek verdi.
Nevişet Kameroğlu ortaokulu 7 – E sınıfı öğrencileri İngilizce dersindeki ‘Çevremiz ve Hayvanlar’ konusunu uygulamalı olarak işledi. Okul idarecileri, sınıf ve ders öğretmeni ile birlikte Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları kliniği ve Barınağını ziyaret eden öğrenciler, aldıkları köpek mamalarını barınağa bağışladı. Öğrenciler aldıkları kedi mamalarını da şehir merkezindeki parkalarda bulunan kedi mama kaplarına bıraktı.
Çivril’de ilk defa yapılan projede öğrenciler okul idaresinin izni ile bir kermes düzenledi. Evde hazırladıkları ürünleri okulda arkadaşlarının beğenisine sunan 7 – E öğrencileri kermesten elde ettikleri para ve destekçilerinin verdiği bağışlar ile 105 kilo kedi ve köpek maması aldı. İngilizce dersinin ‘Çevremiz ve hayvanalar’ konusunu Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniğinde işleyen öğrenciler köpek mamalarını barınağa bağışladı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası