• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MASAL DİYARI ANAOKULU 2. GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

01/06/2022

MASAL DİYARI ANAOKULU 2. GELENEKSEL ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Masal Diyarı Anaokulu tarafından organize edilen 2. Geleneksel Çocuk Şenliği çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.
Masal Diyarı Anaokulunda gerçekleştirilen çocuk şenliğine AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.
Oyun parkları, pamuk şeker, mısır stantları, Mike Mouse, palyaço maskotlarının bulunduğu 2. geleneksel çocuk şenliğinde öğrenciler doyasıya eğlendiler.
Birçok oyunu oynayan çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Anne babalarda çocukların eğlencesine ortak oldular.
“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU EN BÜYÜK SEVİNCİMİZDİR”
Masal Diyarı Anaokulu sahibi Bayram Serhan Şahan, 2. geleneksel çocuk şenliğini yoğun katılımla gerçekleştirdiklerini belirterek; “Çocuklarımızın birbiri ile kaynaşması, doya doya eğlenmesi ve pandeminin maruz bıraktığı olumsuz etkileri sosyal hayata katılarak atmaları için 2. geleneksel çocuk şenliğimizi çeşitli etkinliklerle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Çocuklarımızın mutluluğu en büyük sevincimizdir. Onların yüzündeki gülümse bizleri mutlu ediyor. Çocuk şenliğimizde sadece öğrencilerimiz değil velilerimizde gönüllerince eğlendi. Etkinliğimize teşrif eden AK Parti İlçe Başkanımız Halil Ertuğrul ve ailesi başta olmak üzere tüm çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
“ÇOCUKLARIMIZIN SEVİNCİNE ORTAK OLDUK”
Masal Diyarı Anaokulunun düzenlediği 2. geleneksel çocuk şenliği programına katılarak çocukların sevinçlerine ortak olan AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul; “Masal Diyarı Anaokulu tarafından organize edilen 2. geleneksel çocuk şenliği programına iki evladımla katıldık. Bu organizasyonda çocuklarımızın gönüllerince eğlendiği gördük ve öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olduk. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme hiç eksik olmasın. Programda emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum ”dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası