• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374

SOĞUK VE YAĞIŞA RAĞMEN COŞKUYLA KUTLANDI

26/05/2022

SOĞUK VE YAĞIŞA RAĞMEN COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen çeşitli etkinlikler ile Çivril’de kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. yıl dönümü Spor ve Gençlik İlçe Müdürlüğü ile Çivril Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerle kutlandı.
Gençlik haftası kapsamında doğa yürüyüşü, basketbol turnuvası, atletizm yarışları ve bisiklet turu ile hafta başında başlayan kutlamalar 19 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma ve anma programı ile devam etti.
Cumhuriyet Meydanındaki kutlama programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Dündar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, öğrenciler hazırladıkları şiirleri okudu. Öğrencilerin sundukları gösterilerin ardından hafta boyunca düzenlenen turnuva ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen gençlik konserinin Cuma akşamı yapılması ile sona erdi.
Düzenlenen programa kaymakam Turan Soğukoluk, belediye başkanı Niyazi Vural, protokol üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, daire amir ve müdürleri, öğrenciler ile çok sayıda Çivrilli katıldı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası