• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

27/04/2022

“İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”

‘’Biz, bir ve beraber olunca, yardımlaşınca güçlü Türkiye’yiz’’
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök, ‘‘Ramazan ayının huzur iklimini Denizlimizdeki ve ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızla paylaşmak için yola çıktık’’ dedi.
Ramazan ayı kapsamında çalışmalarına hız veren AK Parti Kadın Kolları Teşkilatları, 81 ilde eş zamanlı olarak başlattıkları 'İftara 2 kala' projesi ile iftara son 2 saat kala en az 5 evi ziyaret edip ezan okunduğunda o evlerden birinde iftarlarını açıyor.
Hem Denizli hem de çeşitli illerde ev ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök; ‘‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Ayşe Keşir’in öncülüğünde teşkilatlarımızla birlikte girilmedik kapı, dokunulmadık gönül kalmayıncaya kadar’’ ziyaretlerimizi gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz. Ramazan ayının bereketi ve pekiştirdiği birlik ve beraberlik duygusu ile vatandaşlarımızın kapısını çalmaktan, bölüşmekten ve yardımlaşmaktan çok mutluyuz. Biz yaptığımız her çalışmanın odağına, ‘‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ anlayışını koyuyoruz. Memleketim Denizli’de ve ülkemizin tüm şehirlerinde Ramazan ayı sonuna kadar vatandaşlarımızın misafiri olmayı sürdüreceğiz. Biz AK Parti’nin 20 yıllık başarı hikayesinden bahsediyorsak bunun sebebi; vatandaşları ile dertlenen, her koşulda vatandaşlarının refahını gözeten bir anlayışa sahip olmasındandır. Çünkü biz yardımlaşınca, bir ve beraber olunca güçlü Türkiye’yiz.’’


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası