• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

MECLİS 23 NİSAN ÖZEL GÜNDEMİ İLE TOPLANDI

27/04/2022

MECLİS 23 NİSAN ÖZEL GÜNDEMİ İLE TOPLANDI

Çivril Belediyesi meclisi özel gündem ile toplandı. 12 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste tüm kararlar oy birliği ile kabul edildi.
Çivril Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Çivril çocuk meclisi toplantısına 40 öğrenci katıldı. Çocuk meclisi toplantısını açan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yerini Çocuk Meclisi Başkanı Ceren Nur Bozan’a bıraktı. Çocuk meclisi divan kâtibi üyeliklerini Nisa Başkaya ve Cemre Nur Bozan üstlendi.
Başkan Ceren Nur Boza’ın açtığı meclis toplantısında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra gündem maddelerine geçildi. Ardından meclis üyesi olarak tek tek söz alan öğrenciler istek, talep ve önerilerini anlattı. 12 gündem maddesinin görüşüldüğü çocuk meclisinde öğrenciler oyun alanları, ağaçlandırma, tüm okullara kütüphane yapılması ve kitap desteği sağlanmasını, bisiklet yolu yapılmasını, yol düzenlemelerinin acil tamamlanmasını, şehir içi trafik düzenlemelerinin yapılmasını, sokak hayvanları için tedbir alınmasını, spor alanları ve sinema yapılmasını dile getirdi. Önerilen konular mecliste tek tek oylanarak kabul edildi. Toplantı sonrası çocukların bayramını kutlayan başkan Niyazi Vural çocuk meclisinde gündeme getirilen konuların hayata geçirileceğini ve belediyenin sorumluluğu dışında ki konuların da ilgili kurumlarla paylaşılacağını ifade etti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanlığı makamına oturan çocuk başkan Zübeyde Beren Zileligil, öncelikle şehrin temiz tutulması, park ve yeşil alanların çoğaltılması ve şehir içindeki bisiklet yollarının arttırılması yönünde talimat verdi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası