• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MEMLEKET PARİTİSİ İLÇE BAŞKANI ATAMASI YAPILDI

20/04/2022

MEMLEKET PARİTİSİ İLÇE BAŞKANI ATAMASI YAPILDI

İl yapılanmasına devam eden Memleket Partisi, Çivril İlçe Başkanlığına atama yaptı.İl ve İlçe örgütlenmelerini tamlayarak seçimlere girmeye hazırlanan Memleket Partisi, Denizli’de Buldan’dan sonra Çivril ilçe başkanınıda belirledi. il binasında yapılan törenle ilçe başkanlığı görevi Ali Yağcı’ya verildi. Yeni bir umuda ihtiyaç var
İl binasında yapılan törende konuşan il başkanı Erhan Derici, “Memleket Partisi’nin kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl bile geçmemiş olmasına rağmen halkımızın tüm kesimlerinden büyük bir ilgi görüyor. Buda mevcut siyasi konjonktürde vatandaşlarımızın yeni bir umuda ne denli ihtiyaç duyduğunun bir göstergesidir” dedi.
Örgütlenme seferberliğinde
adım adım hedefe varıyoruz
Konuşmasında il ve ilçe örgütlenmelerinde hedeflerine yaklaştıklarını belirten Derici “Genel başkanımız Muharrem İnce’nin halkın içinden biri olması, sorunların çözümüne dair akılcı politikalar üretmesi ve kendisine çıkarılan her türlü zorluğa rağmen yoluna inançla devam ediyor olmasından dolayı halkımızın her geçen gün daha da fazla takdirini kazanıyor. Denizli’de çizdikleri örgütlenme seferberliği hedefine adım adım ulaşıyoruz” dedi. Erhan Derici konuşmasına şöyle devam etti: “Çivril ilçesinde de örgütlenerek örgütlü ilçe sayımızı 10’a yükseltmiş bulunuyoruz. Bundan dolayı örgüt olarak elbette mutluyuz ancak bu bizi bir rehavete sokmayacak. Çünkü Denizli’mizde 19 ilçenin 19’unda da örgütlenmeden, köy köy, hatta mahalle mahalle tüm vatandaşlarımıza Muharrem İnce’nin ve Memleket Partisi’nin politikalarını anlatmadan bize rahat yok. Çünkü bizim amacımız yapılacak ilk seçimlerde halkımızın 50+1’inin teveccühüne mazhar olmak. Biz tek başımıza iktidar olmak istiyoruz. Ülkemizin sorunlarını biliyoruz ve liyakatlı kadrolarımızla birlikte bu sorunları çözebileceğimize inanıyoruz” dedi.
Türkiye Muharrem İnce ile şaha kalkacak
Şu aralar pek çok kişiden “Bunlar gitse yerine gelecek kişinin de işi zor” sözünü duyuyoruz diyen Derici, “Evet yeni gelecek kişinin işi zor olacak ama inşallah genel başkanımız Muharrem İnce’nin ilk seçimlerde Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte ülkemizi iki senede yeniden rayına oturtacağına ve ilk beş yılın ardından da şaha kaldıracağına inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir ülkedir. Biz ülkemizin potansiyelinin farkındayız ve bu gücü halkımızın refahı için kullanacağımız günleri de iple çekiyoruz” dedi. Mevcut iktidardan da muhalefetten de ümidini kaybetmiş olan tüm Denizlil’ileri Memleket Partisine destek olmaya davet eden Erhan Derici, yakın zamanda kurulacak yeni ilçelerin haberlerini vermek için de sabırsızlandıklarını belirterek konuşmasını sonlandırdı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası