• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

MİLLET BAHÇESİ ÇİVRİL’İN GÖZDESİ OLACAK

20/04/2022

MİLLET BAHÇESİ ÇİVRİL’İN GÖZDESİ OLACAK

Ak Parti Grup Başkan Vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan Çivril’e yapılan hizmetleri yerinde inceledi.
17 Nisan 2022 Pazar günü Çivril’i ziyaret eden Cahit Özkan, Işıklı Mahallesi’nde yapımı devam eden millet bahçesi inşaatında müteahhitleri ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özkan’a ziyareti sırasında Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Latif Selçuk eşlik etti.
Heyet ayaklarına çizme giyip şantiye alanında yapılan çalışmaları en ince ayrıntısına kadar inceledi. Özkan yaptığı incelemenin ardından bir açıklama yaptı. Açıklamasında durmadan çalıştıklarının altını çizerek “Çivril’imizde doğa harikası Işıklı Gölü'nde yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmaları yerinde inceledik. Su aynası ile birlikte 70 bin metre kare alan üzerine yapılacak olan Millet Bahçesi'nde çocuk oyun alanları, tarihi tanıtım alanları, piknik alanları, cam köprü, kano kiralama alanları, manzara terası, millet kıraathanesi, ahşap teras, piknik alanları, kameriye alanı ve kamp alanları yer alacak. Hemşehrilerimiz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural yapılan incelemenin ardından Çivril halkı için durmadan çalıştıklarının vurgulayarak, “Çivril’imizde doğa harikası Işıklı Gölü'nde yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledik. Hemşehrilerimiz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” dedi.
Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ise “Işıklı Gölü'müzde yapımı devam eden Millet Bahçesi çalışmalarını AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Cahit Özkan ve belediye başkanımız sn. Niyazi Vural ile yerinde inceledik. Millet Bahçemiz Çivril'imizin gözdesi olacak” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası