• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

BAŞKAN ZEKİ KARAHAN PAZARCI ESNAFIYLA BULUŞTU

08/04/2022

BAŞKAN ZEKİ KARAHAN PAZARCI ESNAFIYLA BULUŞTU

Çivril Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan pazarcı esnafı ile buluştu.
Yapılan seçimli kongrenin ardından güven tazeleyen Zeki Karahan teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda 7 Nisan 2022 Perşembe günü pazarcı esnafı ile bir araya gelen Karahan pazarcı esnafına teşekkür ederek, şikayetlerini dinledi.



Alışıla gelenin dışında bir yönetim anlayışı sergileyen Başkan Zeki Karahan, bize verilen bu ulvi görevi masa başında oturarak değil, üyelerimizin şikayetlerini dinleyerek, onlarında derdiyle dertlenen, üzüntüsünde üzülen, sevincine ortak olan bir anlayışla görevi icra edeceklerinin altını çizerek; “Bu kapsamda yaptığımız ziyaretlerde bu hafta pazarcı esnafımızın yanındaydık. Ziyaretimizde pazarcı esnafımızın ortak arzusu olan güvenlik zafiyetini gözlemledik. Esnafımız pazaryerinde muhafaza ettikleri meyve-sebzelerinin çalındığını, bu durumun da güvenlik kamerası ile çözülebileceğini vurguladı. Pazaryerinde güvenlik kameralarının varlığı aynı zamanda cepçi diye tabir ettiğimiz kişilerin de işlerini olumsuz etkileyeceği gibi, güvenlik güçlerinin de işlerini aynı oranda hafifletecektir. Bu bağlamda pazaryerine güvenlik kamerası takılması hususunda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.



Zeki Karahan göreve geldikleri günden bu yana yegane amaçlarının Çivril Esnafının kalkınması olduğunu vurgulayarak, “Esnaf odasını dolaylı veya direkt ilgilendiren tüm konularda beni ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımı haftanın 7 günü günün 24 saati arayabilirsiniz. Biz esnaf arkadaşların varlığından güç alıyoruz. Radikal bir yönetim anlayışıyla önümüzdeki günlerde üyelerimizi ziyaret etmeye onların dertlerine derman olmaya devam edeceğiz” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası