• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BİLEĞİMİZİ BÜKEN OLMADI

30/03/2022

BİLEĞİMİZİ BÜKEN OLMADI

Yeşil Çivril Belediye Spor Eskişehir’de düzenlenen bilek güreşi turnuvasında takım halinde şampiyon oldu.
Eskişehir’de düzenlenen turnuvada takım halinde birinci olan bilek güreşi takımı Çivril’in adını Türkiye’ye duyurdu.
67 ilden 1600 sporcunun katıldığı Milli Takım seçmelerinde milli takıma 7 oyuncu gönderen ve seçmelerde en fazla madalya alan takım olan Çivril Spor, Çivril’in gücünü bir kez daha göstermiş oldu. Çivril Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve bünyesinde farklı branşlarda 250’ye yakın lisanslı sporcunun bulunduğu Yeşil Çivril Belediye Spor Çivril’in adını duyurmaya devam ediyor. Romanya’da düzenlenen uluslararası turnuvadan sonra Eskişehir’de düzenlenen milli takım seçmelerine katılan Yeşil Çivril Belediye Spor Bilek Güreşi Takımı, takım halinde turnuva birincisi oldu. Takım halinde turnuvada en fazla madalya alan takım olan Yeşil Çivril Belediye Spor turnuvayı takımlar düzeyinde birinci olarak tamamlamış oldu.
Turnuvanın ardından Çivril’e gelen sporcuları makamında ağırlayan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural “2022 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında milli takıma girme hakkı kazanan Yeşil Çivril Belediye Spor Kulubü Bilek Güreşi takımı sporcularımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık.
Bu başarının sağlanmasında emeği geçen hocalarımızı, sporcu kardeşlerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Vural sporculara birer hediye takdim etti.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası