• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ COŞKUYLA KUTLANDI

18/03/2022

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Bağımsızlığımızın simgesi, milli birlik ve beraberliğin ifadesi İstiklal Marşı’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından kabul edilişinin 100. Yılı ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni Çivril’de coşkuyla kutlandı.
Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hazırladığı '12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif'i anma programı Şevkiye Özel Fen Lisesi Favori Konferans Salonunda gerçekleştirildi.Şevkiye Özel Fen Lisesi Favori Konferans Salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Turan Soğukoluk, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Jandarma İlçe Komutanı Jandarma Teğmen Musa Çırak, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Keskin, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayıp öğrencilerin şiir okunması ile devam etti. Program öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterisi ile sona erdi.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, günün anlam ve önemine binayen “İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 101. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Harbi Kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası