• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

1 KOLTUK 3 ADAY

03/03/2022

1 KOLTUK 3 ADAY

Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimli olağan kongresi 6 Mart 2022 Pazar günü Vali Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.
Yapılacak seçimli olağan kongerede üç başkan adayı yarışacak. Mevcut başkan Lütfi Sarıkaya’nın yanı sıra Hakan Uyanık ile Okan Erşad Kaymakçı’da başkanlığa talip oldular.
Başkan adayları 1 mart Salı günü gazetemize yaptıkları açıklamalar ile son viraja girdiler.
Mevcut başkan ve önümüzdeki dönem başkanlığa yeniden aday olan Lütfi Sarıkaya artan akaryakıt fiyatları ile ilgli açılama yaparken, bir diğer aday Hakan Uyank odaya kayıtlı üyelerin iyi temsil edilmediğine ve yönetim kurulundaki isimlere değindi. Okan Erşad Kaymakçı ise genç yaşına rağmen yeterince tecrübeli olduğunun altını çizerek, odaya katılı üyelerden destek istedi.
İşte üç adayın açıklamaları;
LÜTFİ SARIKAYA
AKARYAKIT TİCARİ İŞLETMELER İÇİN
İNDİRİMLİ SATILSIN
Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Lütfi Sarıkaya şoför esnafının giderlerinin fazlalığı sebebi ile yetkililerden yardım istedi.
Sarıkaya geçtiğimiz Pazartesi günü yaptığı açıklamada “Akaryakıt zamları, kasko, sigorta poliçeleri başta olmak üzere parça, lastik servis ücretleri ve sayamadığımız bir sürü ceza, fatura gibi giderler karşısında çalışamaz hale gelen tüm taksici, kamyoncu, tırcı, otobüsçü, servisçi üyelerimiz için giderlerimizin en büyük kısmını kaplayan akaryakıt fiyatlarında ticari işletmeler için indirim uygulanmasını talep ediyoruz. Başta sayın cumhurbaşkanımız olmak üzere, kıymetli bakanlarımız, değerli milletvekillerimiz, federasyon başkanlarımız, sınırlı sorumlu başkanlarımızdan ricamız şoför esnafının bu derdine çare olmalarıdır. Şoför esnafları olarak artık borçlarımızı ödeyemez, evimize çocuklarımıza ekmek götüremez hale geldik. Ülkemizde yaşanan doğal afetlerde ve her türlü olağanüstü durumda göreve ilk koşan her zaman şoförlerdir. Lütfen taksici, tırcı, kamyoncu, minibüsçü, nakliyeci, servisçi, esnafımıza sahip çıkın. Dertlerine derman olmak için beraber bir yol haritası çizelim. İlgili tüm kamu görevlilerine şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

Okan Erşad KAYMAKÇI;
TÜM ÜYELERİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Okan Erşad Kaymakçı yaptığı açıklamada “6 Mart tarihinde yapılacak olan Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlık seçiminde odaya kayıtlı tüm üyelerin desteğini bekliyoruz. Genç, dinamik, insanlara tepeden bakmayan, sorgulanabilir bir yönetim ile yönetime talibiz. Yönetimimdeki arkadaşlarıma güveniyorum ve gurur duyuyorum. Bize güvenip destek veren, kefil olan abilerimizi mahcup etmeyeceğim. Projelerimiz var. Bize genç diyenler var ama şunu belirtmek istiyorum 26 yaşımda GÜRPINAR TAŞIMA KOOP. BAŞKANI oldum eğer verimli olmasaydım, başaramasaydım tam destek almazdım. Şimdi bu seçimde tüm üyelerin desteğini bekliyoruz. Geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır. Kazanan Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olsun, kazanan üyelerimiz olsun. Saygılar.” Dedi.

Hakan UYANIK;
DEĞİŞİM ÇİVRİLE İYİ GELECEK
Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adayı Hakan Uyanık oda yönetiminde değişikliğin şart olduğunu belirterek üyelerden 6 Martta yapılacak oda seçiminde destek istedi.
Sektör ve Çivrilli şoförler ile otomobilcilerin sorunlarını iyi bildiğini belirten Uyanık “Sektörün içinden biri olarak üye arkadaşlarımızın ve şoförlerin sorunlarını biliyorum. Çözüm yolları için güzel bir ekip kurduk. Odamızın hak ettiği değeri kazanması için adayım” dedi.
6 Martta yapılacak seçimler için çalışmalarına devam eden başkan adayı Hakan Uyanık odaya kayıtlı üye ve şoförlerin değişim istediğini belirterek şoförlerden destek istedi. Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının hak ettiği şekilde iyi temsil edilmediğinin altını çizen Uyanık “Oda yönetimimiz maalesef odamızı ve üyelerimizi hak ettiği şekilde temsil edemiyor.
Oda da bir adaletsizlik var. Sanki ölü toprağı serpilmiş gibi. Bugün sektörde çalışan birçok arkadaşımız sıkıntı içinde, temsil noktasında dayanabileceği bir oda yönetimi yok. Artan maliyetler, daralan piyasa birçok şoförün işinden olmasına yada işini yapamamasına neden oluyor. Bu noktada Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnasf Odası hiçbir şey yapmıyor, yapamıyor. Temsil noktasında hiçbir şoför arkamda oda var diyemiyor. Çünkü odanın şoförlerin sorunları ve sıkıntılarından haberi yok. Oluşturduğumuz yönetim ile üye arkadaşlarımızın yaşadığı tüm sorunlara çözüm üretmeye çalışacağız. Artık şoför ve üye arkadaşlar odanın gücünü ve desteğini hissedecek” dedi.
ODANIN GÖREVİ ÜYELERİNE
DESTEK OLMAKTIR
Odaların görevi üyelerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmak olduğunu ifade eden başkan adayı Uyanık “Odalar üyelerin her sorununda yanında olması gereken kuruluşlardır. Sadece üye ol aidat ver yeri değildir. Ama son yıllarda Çivril Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası bu vasfını yitirdi. Sadece aidat toplayan ve araç çeken bir kurum haline geldi. Yönetim konusunda ve şoförleri temsil noktasında ciddi eksikler var. İnşallah üyelerimiz bize bu görevi verdiğinde odamızı yeniden üyelerimizin emrinde, onların sorun ve sıkıntılarına çözüm arayan ve her platformda en iyi şekilde temsil eden bir kurum haline getireceğiz” dedi.
YÖNETİM KURULU
Hakan UYANIK, Önder KENDİR, Hüseyin AKSOY, Cüneyt BİCAN, Özgür KORKUT, Ethem AYMAZ, Nurettin GÜMÜŞ, Bilgi YILDIRIM, Nuri AKAN, Niyazi BULUT


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası