• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

23/02/2022

KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübü yönetimi olarak, kulübümüze Çivril Belediyesi tarafından aktarılan 143.000 TL para yardımı yapıldığı haberi ile ilgili basın açıklaması yapılması gereği duyulmuştur. Haber, tamamen halkımızı kasıtlı bir şekilde yanlış algı ortamı oluşturulmasına spor ve sportmenliği suistimal etme ve kamu oyunu yanlış yönlendirmedir.
Yeşil Çivril Spor Kulübü olarak ilçemizi çeşitli spor branşlarında en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Çivril Belediye Başkanımız Niyazi Vural ve ilçemizdeki tüm esnaf kardeşlerimizin ve hayırsever vatandaşlarımızın maddi ve manevi destekleri sonrası kulübüz tüm branşlarda yatırımlarını çoğaltmış, ve çoğaltmaya devam edecektir.
Buna göre kulübümüzün toplamda 255 lisanlı sporcusu bulunmaktadır.
-Futbol takımı lisanlı sporcu sayısı A Takımda 30, alt yapılarda 50,
-Voleybol takımı lisanslı sporcu sayısı A Takımı 20, alt yapılarda 30
-Minder Güreşi Takımı lisanslı sporcu sayısı: 50
-Bilek Güreşi Takımı lisanslı sporcu sayısı: 60
-Karate Takımı lisanslı sporcu sayısı: 15
Bu takımlarımızın tamamı Yeşil Çivril Belediye Spor Kulübümüz bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. 2021-2022 yılı içerisinde;
-Futbol takımımız 2021-2022 sezonu Denizli Süper Amatör liginde grubunu lider olarak sürdürmektedir.
-Voleybol Takımımız Erkekler İkinci Ligde grubunu üçüncü olarak tamamlamıştır.
-Minder Güreş Takımımız sporcuları ülkemiz genelinde yapılan çeşitli turnuvalarda 15 altın, 10 gümüş, 5 bronz madalya kazanmıştır.
-Bilek Güreşi takımındaki sporcularımız ülkemiz genelinde yapılan çeşitli turnuvalarda 40 altın, 20 gümüş, 20 bronz madalya kazanmıştır.
İlk defa bu sene voleybolda kız ve erkek olmak üzere alt yapıda 60 öğrencimiz bulunmaktadır.
Bu branşlarda toplamda 7 eğitmen ile çalışmaktayız. Bunlar; Futbolda 2, Voleybolda 2, Bilek Güreşinde 1, Minder Güreşinde 1, Karete de 1 eğitmen vardır.
Dünya Şampiyonasında sporcu kızımız Şifa Nur Karaışık büyük bir başarıya imza atarak altın madalya kazanarak ülkemizi ve ilçemizi onurlandırmıştır.
Bu kapsamda Belediyemizden kulübümüze aktarılan para sporcularımızın katıldıkları turnuvalarda yapılan spor malzemesi, ulaşım, konaklama, yemek ve diğer ihtiyaç olan giderler için kullanılmıştır. Ayrıca kulübümüz, 2012 yılında sigortasız çalıştırılan bir personel tarafından mahkemeye verilmiş, sonrası icra ile karşı karşıya bırakılmıştır. İlgili personele yaklaşık 50.000 TL'lik bir tazminat ödemesi yapılmıştır. Bu kapsamda bu tür kasıtlı haberlere inat spor kulübümüz halkımızın desteği ile Yeşil Çivrilimizi tüm spor dallarında temsil etmek için elinden geldiğince çalışacak olup, ilçemize bir çok başarılar kazandırmaya devam edeceğiz.. Çalışmalarımız sonrası İlçemizden başarılı sporcular yetişmesi için elimizden geleni yapacağız.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası