• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

ÇİVRİL’E HİZMET YOLUNDA KARARLILIKLA İLERLEYECEĞİZ

23/02/2022

ÇİVRİL’E HİZMET YOLUNDA KARARLILIKLA İLERLEYECEĞİZ

Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Latif Selçuk geçtiğimiz hafta yerel basında ve sosyal medyada çıkan yazılarla iligli açıklama yaptı.
Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Latif Selçuk 21 Şubat 2022 Pazartesi günü Işıklı Millet Bahçesi inşaat alanında yaptığı açıklamada “Kesilen ağaçlar, taşınan kumlar, çalışan belediye işçi ve ekipmanları” ile ilgili açıklama yaptı. Selçuk açıklamasına başlamadan önce konuyu gündeme taşıyan belediye meclis üyeleri ve gazetecileri, doğruları öğrenmeleri için davet ettiğini, ancak tenezzül edip gelmediklerini ifade etti.
Latif Selçuk millet bahçesi inşaatında kullanıldığı iddia edilen belediye personeli ve ekipmanlarının, proje kapsamında olmayan yerlerde çalıştığını ifade etti. Çivril Belediyesi ekipman ve personelinin zaman zaman müteahhit firmanın ihtiyaçları doğrultusunda ücreti karşılığında çalıştığını da ifade ederek “İsteyen herkese yapılan iş karşılığı alınan bedelin faturalarını ödeme makbuzlarını da gösterebiliriz” dedi.
Gündemi meşgul eden önemli konulardan birisi de millet bahçesi şantiyesinde kesilen ağaçlar. Bu alanda kesilen ağaçların ya çürümüş, ya da yağmur suyu tahliye borularına engel olan ağaçlar olduğunu vurgulayan Selçuk, “İnşaat alanına engel olan ağaçlar kesildi. Kesilen ağaçlar ya çürümüş, ya da büz diye ifade ettiğimiz tahliye kanallarına engel olduğu için kesildi. Çürüyerek yıkılma tehlikesi olan ağaçlar elbette kesilecek, bazı siyasi kimlikler siyasi rant elde etmek için doğasever görüntüsüne bürünüyor ve vatandaşları provoke etmeye çalışıyor” ifadelerini kullandı.
Gümüşsu’dan kum taşındı iddiasını da değerlendiren başkan yardımcısı Latif Selçuk; “Müteahhit firmanın yetki alanı dışarısında olan eski bent ve istinat duvarlarının yıkım ve temizlik aşamasında yol yapılarak Çivril Belediyesi olarak personelimizi ve iş makina ekipmanlarımızı kullandık. Çünkü Çivril Belediyesi halka hizmet etmek için var. Çamur at izi kalsın siyasetçileri keşke bu türden spekülasyon yapmadan gelip bize sorsalar iyi olurdu. Yinede farketmez, biz de halkımızı sizlerin aracılığıyla bilgilendirmiş olduk. Zaten önümüzdeki yıl herkes millet bahçesinin Işıklı’ya ne kadar yakıştığını görecek. İşte o zaman bu tür kelime oyunlarıyla bizleri karalamak isteyenler utanır mı? Bilemem. Biz Çivril Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şeffaf çalışmayı kendimize şiar edinmiş görev insanlarıyız. Kimin ne sorusu varsa gelsin, cevaplamaya hazırız.
Yine müteahhit firmanın yetki alanı dışında olan, yani proje kapsamında olmayan gelişi güzel yapılmış köhne görüntüsü ile millet bahçesinin güzelliğine gölge düşürecek duvarlar mevcut. Bu duvarları da yine belediye imkanları ile zamanı geldiğinde yapacağız, siyasi rant peşinde koşan provakotörler Çivril’in çağdaş, bir kent olma için ilerlediği yolda önümüzde duramayacak.” Dedi.
Allah’a havale ediyorum.
Pazar günü şantiye alanında yıkılan elektrik direkleri ile ilgili de konuşan Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Latif Selçuk, o gün cereyan eden olayı şöyle anlattı; “Geçtiğimiz Pazar günü millet bahçesi inşaatında çalışan şantiye şefi, beni telefonla arayarak şantiye girişindeki elektrik direklerinin devrildiğini ve kabloların yola saçıldığını söyledi. Derhal oraya gittim. Hemen AYDEM yetkililerini arayıp, müdehale etmelerini rica ettim. Sağolsunlar kırmadılar geldiler, yıkılan direkleri ve kopan kabloları tamir ettiler. Bu esnada bazı meclis üyesi arkadaşlar da olay yerinde idi. Biz etrafta yere uzanıp tehlike saçan kabloların bir an önce toparlanması için uğraşırken, onlar da nerede ne eksik var onun peşindeymiş meğer. Maalesef memleketi bu insanlarla beraber yönetiyoruz. Biz halkımıza nasıl hizmet ederiz derdine düşmüşken, onlar hizmete nasıl engel oluruz derdindelermiş meğer. Yapılan hizmetleri görmeyip, engel olmaya çalışan kişileri önce Allah’a sonra vatandaşların takdirine hava ediyorum.
Gündem dışı konularda da söyleşi yaptığımız Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Latif Selçuk Çivril’in ilerlemesi için yapılan çalışmaların önündeki en büyük engelin yine bazı Çivril’liler olduğunun altını çizdi. Selçuk konuşmasında “Biz maalesef Denizli’nin diğer ilçeleri gibi tek yürek olamıyoruz. Çünkü Çivril’de karşıt siyasi görüşte olan politikacılar, her ne pahasına olursa olsun, her şartta buldukları en küçük fıırsatta, görev bilincindeki bizleri eleştirerek suni gündem yapmakta ve oy devşirmeye çalışmaktadır. Halbuki yapılan çalışmalara destek olsalar, Çivril ulaşılmak istenen noktaya daha hızlı ulaşacaktır. Ben şahsım adına bu tür politikacıları sadece kınıyorum. Bizler Çivril Belediyesi personeli olarak gecemizi gündüzümüze katarak, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yılmadan çalışıp Çivril’i Ege’nin incisi yapma yolunda çıktığımız bu yolda kararlılıkla ilerleyeceğiz.” Dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası