• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419

BAŞKAN NİYAZİ VURAL “SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

31/12/2021

BAŞKAN NİYAZİ VURAL “SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Başkan Niyazi Vural alt yapı çalışmalarının devam ettiği mahalleleri ziyaret etti. Başkan Vural “destek verip sabır gösterenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural devam eden alt yapı ve doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan başkan Vural, çalışmaların devam ettiği mahalle ve ilçe sakinlerine de gösterdikleri sabır için teşekkür etti.
İlçe merkezinde elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz çalışmalarının devam ettiği mahallerdeki çalışmaları yerinde inceleyen başkan Vural yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların devam ettiği mahallelerde sakinlerle de sohbet eden Vural gösterdikleri sabır için mahalle sakinlerine teşekkür etti. Çalışmalar hakkında Çivril belediyesinin internet sayfaları ile kendi sosyal medya hesabındaki sayfasından bir video ve mesaj yayınlayan başkan Vural alt yapının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanacağını belirterek “Merkez mahallelerimizde elektrik hatlarının yer altına alınması ve doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında üst yapı çalışmalarına geçeceğiz. Bu çalışmalarda desteklerinden ve sabırlarından dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası