• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

ÇİVRİL CHP’DEN COŞKULU CUMHURİYET BALOSU

03/11/2021

ÇİVRİL CHP’DEN COŞKULU CUMHURİYET BALOSU

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. yılı nedeniyle “Cumhuriyet Balosu” düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu balo, renkli görüntülere sahne oldu.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıldönümü nedeniyle CHP Çivril İlçe Örgütü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu, Haydan İnci Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Çivril’de uzun bir aradan sonra ilk defa düzenlenen Cumhuriyet balosunda katılımcılar ellerinde Türk bayrakları ile Cumhuriyetin şanına yakışır bir şekilde Cumhuriyetin ilanını kutladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Bedri Ataş Cumhuriyet ve Atatürk ilke ve inkılaplarının Türkiye’nin birleştirici gücü olduğuna dikkat çekti.
Bedri Ataş, konuşmasında “98 yılda ülkemiz çok badireler atlattı. Ancak büyük Türk Milleti sarsılmaz iradesi Atatürk ilke ve devrimlerinin gücü sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelmeyi bildi. Birçok kez harici ve dahili Cumhuriyet düşmanlarına, bu ülkenin masa başında değil savaş meydanlarında kurulduğunu ispatladı. Biz farklılıklarımızla zengin bir milletiz. Gelin birlik olalım, el ele verelim, gönül gönüle verelim. Bizi ayrıştırmak isteyenlere daha fazla fırsat vermeden yapılacak ilk seçimlerde Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıralım” ifadelerine yer verdi.
Baloya,CHP üyesi çok sayıda partilinin yanı sıra CHP il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Karaca, gençlik kolları il başkanı Tugay Odabaşoğlu, Acıpayam ve Honaz ilçe başkanları, önceki dönem belediye başkanı Hakkı Aslan, İYİ Parti ilçe başkanı Elvan Çakmakçı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Belediye meclis üyeleri, ADD Çivril Şube başkanı İsmail Kaplan ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Gece sonunda CHP’li en yaşlı üyelere plaket takdim edildi. Haber: Ali ŞAHAN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası