• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

İYİKİ VARSIN ÇEVAK

03/11/2021

İYİKİ VARSIN ÇEVAK

Değerli Hemşehrilerimiz,
2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılında ÇEVAK’tan burs talebinde bulunan ve vakfımızın burs verebildiği 161 öğrencimizin ilk bursları her birinin hesabına 300 TL. olarak yatırılmıştır. Tüm öğrencilerimize sağlıklı günlerde başarılı bir ders yılı dileriz.
Değerli Hemşehrilerimiz,
Bursları, İstanbul, İzmir ve Çivril’de ikamet eden gerek Çivrilli, gerekse Çivrilli olmadığı halde bizlere destek veren dost ve hemşehrilerimizin destekleri sayesinde yapmaktayız. Dün, mütevelli heyet başkanımız sayın Alaaddin KAMEROĞLU ile telefonla Çivril’de ulaşabildiğimiz burs verebilecek tüm iş insanı, meslek sahibi hemşehrilerimizi aradığımızda hiç birisi bizi kırmadı, geri çevirmedi ve memnuniyetle destek verdiler. İnanıyorum ki, şu an için ulaşamadığımız ama ulaşacağımız hemşehrilerimiz de aynı duygularla destek verecektir. Hemşehrilerimizin bu yüce gönüllü davranışları ÇEVAK yöneticileri olarak bizim motivasyonumuzu bir kez daha arttırmaktadır. Tüm hemşehri ve dostlarımıza bursiyer öğrencilerimiz adına ÇEVAK yönetimi olarak teşekkür eder, minnet duygularımızı sunarız.
Değerli Hemşehrilerim,
ÇEVAK çatısı altında, gerek Çivril’de gerekse Çivril dışındaki hemşehrilerimizin birlik ve beraberliği sağladığına inanıyoruz. Onun İçin bu vakfı 1984 yıllarında kuran ve bizlere emanet eden değerli büyüklerimizden ebediyete intikal edenlere Tanrıdan rahmet dilerken hayatta olanlara ve Çivril’de öğrencilerimizin müracaatlarını toplayıp düzenli bir şekilde bizlere gönderen Çivril şube görevlilerimiz sayın Mahmut SARICA ve sayın Orhan GÜRSOY başta olmak üzere gerek Çivril, gerek İzmir ve gerekse İstanbul’da emeği geçen ve destek veren herkese, eski ve yeni tüm yöneticilerimize sağlıklı bir yaşam diler, tüm öğrencilerimiz adına ÇEVAK yönetim kurulu olarak teşekkür eder, şükran duygularımızı sunarız.
ÇEVAK Yönetim Kurulu Adına
Yönetim Kurulu Başkanı
Op.Dr. Hüseyin GÜNGÖREN


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası