• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704

DAMLAMA ÇALARKEN SUÇ ÜSTÜ YAKALANDILAR

21/10/2021

DAMLAMA ÇALARKEN SUÇ ÜSTÜ YAKALANDILAR

Çivril’de tarladan damlama hortumu çalan zanlılar suçüstü yakalandı.
Kızılcasöğüt mahallesinde meydana gelen olayda devriye görevi yapan jandarma ekibine yakalanan üç kişi gözaltına alındı.
İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, devriye esnasında Kızılcasöğüt Mahallesinde A.S. isimli şahsa ait biber ekili tarla da at arabasıyla biri kadın, biri çocuk, üç kişinin olduğunu fark etti. Üç şahıstan şüphelenen Jandarma ekipleri takibe geçti ve şüpheleri biber tarlasından damlama hortumu çalarken yakaladı.
Tarlaya at arabası ile gelen 48 yaşındaki S.A. isimli kadın, 21 yaşındaki Ü.A. isimli erkek şahsın ve 16 yaşındaki Ş.A. isimli çocuğun biber ekili tarlada bulunan 9.000 metre su damlama hortumunu söküp çalarken suçüstü yakalanan üç kişi kaçamadan gözaltına alındı. İfadesi alınan üç şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 48 yaşındaki S.A. isimli kadın, 21 yaşındaki Ü.A. isimli erkek şahsın ve 16 yaşındaki Ş.A. isimli çocuk adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Sökülen ve çalınmaya çalışan sulama hortumu ise tarla sahibi A.S.'ye teslim edildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası