• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382

VAKALAR ARTTI DENETİMLER SIKLAŞTI

21/10/2021

VAKALAR ARTTI DENETİMLER SIKLAŞTI

Çivril’de gıda satışı yapan işyerleri denetlendi. Zabıta, Polis ve Toplum Sağlığı Merkezinden yetkililerin olduğu denetimler aralıksız sürecek.
Çivril Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı ekipler gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerini denetledi. Denetimlerin artan Korana vakalarından sonra kaymakamlık kararı ile başladığı belirtildi.
Çivril Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşların sağlığını korumak için ilçedeki market, kasap, manav, lokanta ve büfe gibi işletmelerde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat etiketlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
Özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı market, büfe ve lokantalar üzerinde denetimlerini sıklaştıran ekipler, işyerlerindeki ürünleri ve depolarını kontrol etti. Denetimler sırasında ürünlerin fiyat etiketlerini ve son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, özellikle şarküteri, kasap ve marketlerde maske, hijyen ve tarihi geçmiş ürün konusunda hassasiyet gösterdiler. İşletme sahiplerini ve personeli salgın tedbirleri konusunda da uyaran ekipler tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
Denetim konularında eksik yada hatası bulunan işyerleri uyarılırken eksiklerini tamamlamaları konusunda süre verildi.
Halkın daha sağlıklı ürünler tüketmesi için işletmelerde, pazar yerlerinde ve okul kantinlerinde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüleceği bildirildi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası