• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479

BAŞKAN KARAHAN TESİSATÇILARI FUARA GÖTÜRDÜ

07/10/2021

BAŞKAN KARAHAN TESİSATÇILARI FUARA GÖTÜRDÜ

Çivril Esnaf Odası, Çivrilli Sıhhi Tesisatçıları İstanbul Soğutma - Isıtma Fuarına götürdü.
25 yıldır aralıksız devam eden ve bu yıl 29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen fuara Çivril’den 24 firma ve çalışanı katıldı.
Çivril Esnaf ve Sanatkârlar Odası bu yıl 25.’si düzenlenen İstanbul Soğutma ve Isıtma Fuarına Çivrilli sıhhi tesisat ve ısıtma sistemleri firmaları ile katıldı. 24 firmanın katıldığı fuarda Çivrilli ustalar iki gün boyunca sektördeki yenilikleri yerinde görme fırsatı bulacak.
Fuar gezisi ile ilgili olarak değerlendirme yapan Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan ısıtma ve soğutma sektöründe faaliyet gösteren üyelerin gelişmeleri yerinde görmelerinin verimli olacağına inandıklarını belirterek “Sektörünün ilk ve en önemli fuarı olan ISK-SODEX İSTANBUL, sektördeki son trendleri ve gelişmeleri takip etmek isteyen Çivrilli üyelerimiz açısından verimli geçen bir etkinlik” dedi.
Fuarların üretici firmaların, usta ve uygulayıcı personel ile birebir etkileşimde bulunduğu bir ortam olduğunu belirten Karahan “ISK-SODEX, dünyanın her yerinden, konusunda uzman katılımcıları ve ziyaretçileri ile bilgi alışverişi yapma imkanı sunmasının yanı sıra, fuar süresince devam eden destekleyici programları ve sektörün önde gelen dernekleri ile olan iş birlikleri sayesinde ısıtma, soğutma, klima, havalandırma ana başlıklarında katılımcı ve ziyaretçilerine büyük olanaklar tanıyacaktır. İş bağlantıları kurma - geliştirme, sektördeki en son yenilik ve gelişmeleri yakından tanıma fırsatı sunan fuarı Çivril’li üyelerimiz için çok verimli olacaktır” dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası