• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339

PROGRAM VE KLİP ÇEKİMLERİ ÇİVRİL’DE DEVAM EDİYOR

22/09/2021

PROGRAM VE KLİP ÇEKİMLERİ ÇİVRİL’DE DEVAM EDİYOR

Çivril Belediyesi tarafından ilçeyi yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri konumuna getirmek için hazırlanan Turizm Master Planı meyvelerini veriyor.
Bu kapsamda;
Türk Halk Müziği Sanatçısı Yeşim Dağlı Klip Çekti.
Beyaz Tv'de Yayınlanan “Belma Belen'le Geziyoruz” Programı Çivril’de Gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz günlerde doğal güzelliklerin olduğu tarihi ve kültürel zenginliğe sahip Çivril’e gelen Yeşim Dağlı “Aşk Dediğin Yüce Mevla” isimli eserini müzikseverlerle buluşturdu. Youtube kanalından yayınlanan klip, büyük beğeni topladı. Bunun yanında Beyaz TV’de yayınlanan “Belma Belen’'le Geziyoruz” programının çekimleri yine ilçede yapıldı. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “İlçemizin değerlerini ortaya koymak, tüm dünyaya tanıtmak için ekibimizle birlikte Çivril Turizm Master Planı hazırlamaya başlamıştık. Verdiğimiz emeklerin karşılığını görmeye başladık. Bu bağlamda Türk Halk Müziği Sanatçısı Yeşim Dağlı tarihi ve doğanın bütün güzelliklerine sahip ilçemizde klip çekerken, Beyaz TV’de yayınlanan “Belma Belen’le geziyoruz” programının ekibi ilçemize gelerek program yaptı. Bizler büyük mutluluk duyduk. Değerli sanatçımız Yeşim Dağlı ile değerli sunucumuz Belma Belen’i bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın başlattığı Turizm Master Planı çerçevesinde geçtiğimiz bahar ve yaz ayında Ege bölgesinin en büyük tatlı su gölü olan ve birçok kuş türü ile balığa ev sahipliği yapan Işıklı Gölü, ziyaretçi akınına uğramıştı. Başlatılan tanıtım ve reklam kampanyaları sayesinde on binlerce turist nilüfer çiçeklerinin arasında tekne turu yapmıştı.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası