• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173

DOĞALGAZ BU KIŞ YANACAK

22/09/2021

DOĞALGAZ BU KIŞ YANACAK

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın girişimleri ile 13 Temmuz 2021 günü ilçe merkezine kazma vurulan doğalgaz boru hattı döşeme işi devam ediyor. Başkan Niyazi Vural boru hattı döşenen mahalle ve sokaklarda doğalgaz aboneliği için müraacat eden vatandaşların bu kış kullanabileceğini belirtti.
Çivril doğalgaz ana iletim borularının 35. Km’lik kısmı tamamlandı. 09 Eylül 2021 günü başlayan doğalgaz aboneliğine şu ana kadar 240 vatandaş müraacat etti. 2000 abonenin önünde geçen doğalgaz ana iletim borularına abone olmak isteyen vatandaşlardan 883.82 TL (200m²’ye kadar) abonelik ücreti alınacak.
Bu Kıs Başlayacak
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Çivril’i daha güzel bir ilçe yapma yolunda diktiğimiz fidanlar meyvelerini vermeye başladı. 13 Temmuz günü başlayan dolagaz boru hattı döşeme işi tüm hızıyla devam ediyor. Bugün gelinen noktada 35 km boru hattı döşendi. Belediyemiz doğalgaz aboneliği için müraacatları almaya başladı. Hemen önümüzdeki bir kaç ay içerisinde abone olan vatandaşlarımız doğalgazın konforu ve ekonomisiyle bu kış tanışacak. Sevdamız Çivril parolasıyla çıktığımız bu yolda verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz. Maalesef bu yolda önümüze bir takım engeller çıkıyor. Bu engellerin de halkımızın bize verdiği destek ile üstesinden geliyoruz, gelmeye devam edeceğiz. Biz konuşarak değil yaptığımız işler ile, daha yaşanır bir Çivril için hemşehrilerimize hizmet etmek istiyoruz. Sağolsun vatandaşlarımızdan gelen olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor ve çalışma azmimizi artırıyor. Çıktığımız bu kutlu yolda kararlı yürüyüşümüze halkımızın verdiği güç ile devam ediyoruz." Dedi.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası