• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Hava Durumu
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854

CHP ÇİVRİL İLÇE BAŞKANLIĞI “NUTUK” DAĞITTI

02/09/2021

CHP ÇİVRİL İLÇE BAŞKANLIĞI “NUTUK” DAĞITTI

CHP Çivril İlçe örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nutuk dağıttı.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Çivril’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Çivril örgütü Nutuk dağıttı. Tören sonrası açılan stantta vatandaşlara Nutuk dağıtan parti yöneticilerine eski belediye başkanı Hakkı Aslan’da destek verdi.
Kutlamalar kapsamında Atatürk anıtına çelenk bıraktıktan sonra meydanda açtıkları stantta vatandaşlara Nutuk dağıtan CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş “30 Ağustos Zafer Bayramı, bütün yurtta olduğu gibi Çivril’de de coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos, işgalcilere karşı yokluk ve yoksulluk içerisinde Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı tam bağımsızlık mücadelesi, bir kararlılığın, direnişin kanıtıdır” dedi.
Çivril’in 30 Ağustos günü düşman işgalinden kurtulduğunu dile getiren CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, bu konuda ise; “8 Ocak 1921 tarihinde başlayan Yunan işgali, kahraman Çivril halkının kendi Müdafa-i Hukuk Cemiyeti’ni örgütlemesi ile başlattığı mücadele sonunda 523 günlük işgal 30 Ağustos 1922 günü bitirilmiş ve güzel Çivril’imiz kurtulmuştur.
Her anı büyük mücadelelerle geçen bu süreçte aziz milletimiz, bu zaferle hiçbir koşulda esareti ve işgali kabul etmeyeceğini, özgürlüğü ve istikbali için tek vücud olarak kanının son damlasına kadar mücadele edeceğini bütün dünyaya göstermiştir.
Be vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı büyük coşkuyla kutluyoruz. O günleri ve milli mücadeleyi daha iyi anlayabilmemiz için büyük Atatürk’ün Nutuk eserini halkımıza dağıttık. Bu vesile ile, 30 Ağustos Büyük Zafer’in 99. yıl dönümünde başta Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranlarımla yad ediyorum.


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Site Haritası